ATV je potvrdio šokantan rasplet u istrazi ubojstva Saše Kulišića, gdje je prvo privedena, a kasnije uhićena njegova 14-godišnja kćerka zbog sumnje da je sudjelovala u zločinu.

U fokusu je starija od dviju Kulišićevih kćeri, rođena od njegove navodne supruge Andree Kajganić (32), koja je optužena da je s ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) pomno isplanirala i izvršila brutalno ubojstvo njezina supruga.

Sinoć je, nakon priopćenja policije, otkriveno da su Kulišiću prije ubojstva u limunadu i vodu dali sedative. Sumnja se da je u ovaj čin umiješana i njegova vlastita kći. Zbog toga je uhićena te joj je sud odredio pritvor.

Prema pouzdanom izvoru upućenom u istragu, ATV prenosi da je mlada žena marljivo mljela lijekove i diskretno ih dodavala u očev napitak, po preciznim uputama svoje majke.

Važno je napomenuti da je beživotno tijelo Kulišića pronađeno u šumi u blizini izletišta Preslica kod Doboja. Bez odjeće, bio je čvrsto vezan uzicom i ljepljivom trakom. Prema riječima Slobodana Radinkovića, načelnika PU Doboj, za ovaj gnusni čin ubojstva prvoosumnjičena je Kulišićeva supruga Andrea. Osim toga, Lazarević je optužen i za pomaganje u počinjenju zločina, što je dodatno zakompliciralo situaciju.

Jučer oko jedan sat u ranim jutarnjim satima dogodio se gnusni zločin. Organi za provođenje zakona otkrili su uvjerljive dokaze koji upućuju na precizno planiranje. Prema izvješćima, Kulišić je bio na meti dok je bio u krevetu, vjerojatno nakon što su mu dali sedativ. Vjeruje se da je tada bio vezan u svojoj rezidenciji prije nego što je prisilno prebačen u šumovito područje, gdje je doživio tragičan kraj u rukama napadača s nožem. Vlasti sumnjaju da bi njegova supruga mogla biti odgovorna za nanošenje smrtonosnih rana.

Smišljenost zločina dodatno potkrepljuju radnje Andree i Dražena, koji su za određeni dan dogovorili iznajmljivanje automobila i stana u Banjoj Luci. Čak su Andreino osobno vozilo dovezli u Banju Luku, da bi se kasnije vratili u Doboj iznajmljenim automobilom marke “peugeot”. Vrijedno je napomenuti da u Doboju postoje i druge opcije za iznajmljivanje automobila. Oni su nakon ubistva još jednom otputovali u Banja Luku, gdje su vratili iznajmljeno vozilo marke “peugeot”. Dražen je uhićen u Doboju, dok je Andrea locirana i uhićena u iznajmljenom stanu u Banjoj Luci.

Oglasi - Advertisement