Miljana Kulić danas je tokom leta iz Niša za Beč izazvala veliku pometnju napravivši skandalozan incident kada je ustala po dolasku u Beč prije nego što se avion u potpunosti zaustavio.

Unatoč svjetlećem znaku sigurnosnog pojasa i hitnom zahtjevu stjuardese da se što prije vrati na svoje mjesto dok je zrakoplov rulao po pisti, Miljana je odlučila zanemariti upute i umjesto toga odlučila uzeti svoju torbu.


Bivša zvijezda reality TV programa žestoko se usprotivila riječima upozorenja letačkog osoblja, koja je otišla toliko daleko da je protiv njih upotrijebila vulgarnost. Pojedini srpski putnici, uočivši prisustvo poznate rijaliti glumice, digli su glas tražeći od nje da hitno sjedne i prekine sve dodatne smetnje.

O Miljaninom nedavnom posjetu Beču može se zaključiti i po tome što je, kako se zna, Lazar Čolić Zola, njen bivši partner iz “Elite”, u njemu boravi nakon diskvalifikacije.

Nakon što je odlučila da se povuče iz natjecanja, upustila se u videopoziv sa Zolom i izrazila želju da se s njim spoji kada ode iz Šimanovaca.

Oglasi - Advertisement