Nedavno je došlo do porasta popularnosti na TikToku s pojavom novog trenda koji korisnicima omogućuje da vide svoj izgled u starosti. Bezbrojni videozapisi koji koriste jedinstveni filter preplavili su platformu, prikupivši milijune pregleda. Zapravo, videozapisi s hashtagom #agefilter prikupili su nevjerojatnih 704 milijuna pregleda i stalno rastu.

U TikTok videu s filterom, 28-godišnja Džeki izrazila je svoje divljenje ljepotom starenja, usporedivši to sa scenarijem u kojem bi vam ljubazno ponudila kolačiće dok vam šaljivo uzima 20 dolara.

@toralvaidyamd

#agefilter #agefilterchallenge #skincaretiktok #tiktoktrend #dermatologist #dermatologist #dermtok #skincare101 #antiaging #antiagingskincare

♬ where is my mind (piano version) – your movie soundtrack

“Polako se pretvaram u svoju majku.

Unatoč tome, neki su pojedinci izrazili nezadovoljstvo ishodom, opisujući ga kao “biće iz dubina”, iako su brojni promatrači primijetili nevjerojatnu sličnost s njihovim praroditeljima.

U svom videu, Keri je izrazila: “Transformišem se u svoju majku.” Osim toga, neki su pojedinci bili duboko dirnuti ovim trenutkom.

U iskrenom videu, glumac Jonathan Bennett izrazio je svoje duboke emocije, osjećajući se kao da se ponovno ujedinio sa svojim preminulim ocem. Neodoljiv osjećaj čežnje i gubitka za ocem je nešto što on i dalje nosi sa sobom.

@draleksandrabrown

I’ll take this over the alternative. ✨If you want to age gracefully, I recommend daily sunscreen and nightly retinol. ✨This process is normal #aging #dermatologist #agingfilter #retinol #sunscreen #timetravel

♬ where is my mind (piano version) – your movie soundtrack

Dermatolozi su primijetili filter.

Kako prenosi index.hr, dermatologe je oduševio ovaj TikTok filter. Dr. Toral Vaidja, dermatologinja iz New Yorka, izrazila je svoje iznenađenje izvanrednom sposobnošću filtra da precizno prikaže učinke starenja.

Filter je testirala i dr. Aleksandra Braun, dermatologinja, koja je istaknula kako učinkovito oslikava znakove starenja. Istaknula je važnost njege kože za sve, istaknuvši kako je starenje potpuno prirodan fenomen.

Oglasi - Advertisement