Priznajući svoj nedostatak vještine za volanom Brittany, ona otvoreno priznaje svoju nesposobnost kao vozač i svoju vječitu borbu s točnim parkiranjem i u neposrednoj blizini.

Prema Brittany Nash, njezine vozačke vještine ostavljaju mnogo za poželjeti. Parkiranje joj je konstantno izazov, stvara joj veliku nevolju kada treba stati blizu naplatne kućice i uzeti karticu. Ista poteškoća javlja se kada naiđe na automate za naplatu parkirnih karti koji su izvan dohvata prozora njezina automobila.

U obrazloženju je izrazila nesposobnost prilaska dovoljno blizu. Otvaranje vrata automobila kako bi se izvadila kartica rezultiralo bi time da joj kolege vozači zvižde i izraze negodovanje zbog ometanja reda.

@asian.barbiee

You need these for your car #carhack

♬ original sound – Brittany Nash

Nesposoban vozač

Nakon što je Britani doživjela otkrivenje, pobrinula se da uvijek ima pri ruci hvataljke. Ovi svestrani kuhinjski alati prvenstveno se koriste za sigurno okretanje mesa dok se prži.

Britani je podijelila da često dobiva iznenađene reakcije kada ljudi primijete prisutnost klješta u njezinom automobilu. Zanima ih svrha ovih kliješta, što ju navodi da uvijek ima spreman odgovor. Otvoreno priznaje da je loša vozačica i pomirila se s tom činjenicom. Poseban izazov s kojim se suočava je njezina nemogućnost da svoje vozilo postavi dovoljno blizu stroja za kartice, bilo da se radi o rampi ili na podzemnom parkiralištu. Ona jednostavno ne može stajati dovoljno blizu da ga dosegne. Međutim, Britani je pronašao rješenje koristeći se kliještima. Uz njihovu pomoć, ona može proširiti svoj doseg i uspješno izvući karticu kroz prozor automobila.

Na bezbrižan način ispričala je kako kolege vozači često zaprepašteno promatraju njezine postupke prije nego što prasnu u smijeh, ne mogu vjerovati čemu svjedoče. Ipak, za nju ovaj manevar predstavlja manju neugodnost od izlaska iz vozila kako bi iz automata uzela kaznu za parkiranje.

Uslijedilo je mnoštvo primjedbi kao odgovor na njezinu objavu, pozivajući je da razmisli o dodatnom satu vožnje i da se suzdrži od stalnog nepristojnog ponašanja.

Zbunjen sam zašto biste odlučili uzeti karticu pomoću kliješta umjesto da jednostavno otvorite vrata, izađete van i uzmete karticu.

Ova ideja je doista briljantna, posebno za pojedince nižeg rasta koji muku dohvate karticu u aparatu kroz prozor.

Moram probati. Čini se krajnje smiješno, ali čini se da je za mene korisno.

Nije neuobičajeno svjedočiti pojedincima koji izvijaju svoja tijela na pola puta kroz prozore kako bi dohvatili karticu. Međutim, postoji mnogo praktičnije i profinjenije rješenje za ovu nevolju.

– I u konačnici svladati umijeće parkiranja vozila točno na za to predviđeno mjesto?

Među primjedbama ostavljenim na njezinu objavu bile su izjave poput “Idealno za osobe s ograničenom duljinom ruke.

Oglasi - Advertisement