Dara Bubamara je odavno “zaljubljena” u svoju mladu koleginicu Milicu Pavlović!

Kako navode upućeni, Dara je svojim prijateljima tokom razgovora rekla da joj se Miličin koncert u Beogradskoj areni krajem decembra ne dopada i da je mnoge njegove aspekte plagirala. Očekivano, njena najveća smetnja je što, baš kao i 2018. godine, sada kao specijalnu gošću poziva bivšu prijateljicu Jelenu Karleušu.

– Svi smo iznenađeni što Dara pljuje Milicu u društvu, pogotovo što uvek ima lepo da kaže o njoj i njenom uspehu. Međutim, zabrinuo ju je Miličin koncert u Areni, za koju je rekla da je u pojedinim delovima kopirala “jedan za jedan”. Pavlovićeva je lik posebno iznervirao kada se na sceni pojavila njena bivša i sadašnja prijateljica Jelena Kaleuša. Dara smatra da je Milica celu ideju nasledila od nje, od načina na koji se ponaša i ponaša na sceni, koncepte, čak i kostime, priče… Ona je luda i ne ostavlja kamen na kamenu. Daje verbalne i ružne komentare. Kasnije je prokomentarisala da se nije dobro ponašala prema Ani Nikolić u javnosti tokom “proverenog” incidenta i da je tokom tog sukoba definitivno bila na Anninoj strani – zaključio je naš izvor.

Bubamara više ne krije otvoreno svoju ljubav prema Miliki, što se vidi i po njenim nedavnim postupcima. Ona je prije nekoliko dana na svom Instagram Storyju podijelila snimak na kojem jedan obožavatelj “okači” stari Darin snimak na kojem pleše i pjeva u svom prepoznatljivom stilu u jednoj TV emisiji.

– Jedna od njih je Dara Bamamara! Džaba Milice Pavlović, možete samo sanjati da se ova energija i harizma „potvrđuju“ – pisalo je pored Darine ploče iz 2003. godine.

Zvali smo i Daru i Miliku, ali nam se nisu javili na broj telefona koji smo znali.

Podsjetimo, mediji su svojevremeno pisali da je Dara u jednom od svojih spotova kopirala Milicu i njen izgled. Tako je Dara u spotu za pesmu “Ne idem kući” nosila hulahopke i neobičan korset, dok je pre nekoliko meseci Milika isto nosila u ekranizaciji pesme “Selfi”. Nije to slučajno, Bubamara to ponovo dokazuje kada se u sledećem kadru istog spota pojavljuje u kupaćem kostimu, koji je Milica nosila i u spotu za pesmu “Poričem”.

Oglasi - Advertisement