Srpski teniser Novak Đoković pobedom je počeo novu sezonu, iako je tehnički još uvek u “staroj godini”. Nakon početka Junajted kupa u Pertu, Noel je savladao Žanga Žiženga rezultatom 6:3, 6:2 i pomogao reprezentaciji Srbije da predvodi selekciju Kine, a potom se sa osmehom na licu obratio navijačima Australije.

Znamo dobro da je deset puta osvojio Australian Open na ovom kontinentu i nadamo se da će u januaru osvojiti 11. trofej, ali isto tako znamo da mu je najteže vrijeme u karijeri bilo u Australiji. Sjećajući se da je 2022. deportovan i ponižen, iako je na sudu uspio dokazati da je u pravu, uvijek je zabavno vidjeti kako Noletov osmijeh govori više od hiljadu riječi: nikada ne može u potpunosti oprostiti. Čak i ako čujete aplauz sa tribina…

„Izgleda da su srećni što te vide, jesi li srećan?“ poznati teniser Jim Courier upitao je Nolettu: „Da, apsolutno… divno je ponovo biti u Pertu, hvala. Hajde, Nova godina je za nekoliko sati, pa Tako sam sretan što vas ima toliko. Nadam se da ćemo Novu godinu dočekati na terenu. Ovo je jedna od najljepših arena u kojoj sam bio i ovdje sam već deset godina. Nisam bio u Pertu. Što se tiče Australije, momci, znam da volim doći ovdje i nedostaje mi vrijeme tamo, hvala vam što ste se pojavili.”

Što se same utakmice tiče, Novak je istakao da je na početku bio malo “zarđao” i da je izgubio ritam u prvih pet-šest gemova, ali je to sasvim normalno jer već duže vreme nije odigrao zvaničnu utakmicu. Mesec: „Motoru je trebalo neko vreme da proradi… Kada sam pobedio u prvom meču sezone u dva seta – to su uvek dobre vesti!“ naglasio je Noel.

Trenutno je na terenu Olga Danilović, a naše teniserke će posle meča imati i meč mešovitih parova sa Đokovićem.Biće to veliki test, hajde da ih pogledamo Koja je vaša kondicija na početku utakmice . Nova godina.

Oglasi - Advertisement