Novak Đoković gubi od Aleksisa De Mina, Natalija Stevanović gubi od Ajle Tomljanović, Srbija Tim je poražen u četvrtfinalu Kupa Konfederacija. Međutim, srpske navijače možda više brine stanje Novaka Dekvojića i njegove ruke nego neuspeh. Najbolji srpski teniser požalio se na bolove u ruci tokom meča protiv De Minoole, a sudija mu iz nekog razloga nije dozvolio da uzme medicinski tajm-aut.

Povrijedio je Novakov lakat u utakmici grupne faze protiv Lehecke, ali je Đoković ipak obradovao navijače na konferenciji za novinare. Nije želeo previše da priča o povredi, ali je napomenuo da ne misli da je ozbiljna.

“Da budem iskren, mislio sam da će to biti dobro. Znate, to je imalo ogroman uticaj na moju igru, posebno na moj forhend i moj servis. Opet, ne želim da trošim previše vremena pričajući o tome, Đoković Qi rekao je: „Đoković je igrao veoma dobro, kao i uvek. Čestitam njemu i australskom timu. Moramo da idemo dalje, a moj um je već u Melburnu. ”

Što se samog formata tiče, Đoković nije zabrinut. Trenutno popravlja svoju igru ​​i zna kada treba da bude na najbolji mogući način. Vrijeme je da osvojite 25. Grand Slam!

“Sve je to deo priprema za Australijan open i nadam se da ću tamo moći da odigram najbolje što mogu. Opet, nikad nije dobro izgubiti meč, ali znate da ne razmišljam dugo o tome”, iskren je Novak.

Oglasi - Advertisement