Produkcija je objavila da će nominacije za reality show biti večeras.

U najnovijem nastavku “Elite” Marko Đedović, trenutni voditelj, odabrao je Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića za glavne trkače tjedna, jer je njihova veza u posljednje vrijeme sve jača.

Big Boss je upravo donio odluku koja joj se sigurno neće svidjeti jer ih je poslao u izolaciju gdje će zajedno ostati do sutra.

Unatoč Anitinoj nadi da će nadolazeći blagdani ovu vikend produkciju izuzeti iz nominacija i produžiti izolaciju nje i Anđela, nažalost do takvog ishoda neće doći.

Po večerašnjem završetku “Zvezda Granda”, produkcija je otkrila da će uslijediti nominacije u realityju. To znači da se ukućani moraju odlučiti između Anđela i Anite, pri čemu onaj tko skupi najviše glasova ulazi u izolaciju uz natjecatelja po izboru publike.

Inače, Matorova suradnica Tijana Ajfon iznijela je niz teških optužbi na račun Anite Stanojlović.

Kada su emocije u pitanju, Jovana nikada nije sudjelovala u reality showu. Ona posjeduje iznimnu razinu ljubaznosti kakvu sam rijetko susreo u životu. Nažalost, njezina suosjećajna priroda može imati negativne posljedice na njezino zdravlje. Što se tiče Anite, nisam sklona davati nikakve primjedbe zbog svoje skupe odjeće. No, kvalificiran sam komentirati osobu koja je nedavno ušla u reality show i prije dolaska obavila razgovore s brojnim vlasnicima lokala. Matora je svjesna svega i odlučila je oprostiti svoje postupke iz prošlosti. Moja je privilegija suzdržati se od komentiranja ove stvari. Ne mogu pružiti nikakav uvid u Anitu jer ona nema dovoljno znanja o Louisu Vuittonu i pokazuje nedostatak osnovnog kulturnog razumijevanja. Prilikom prvog susreta s Jovanom nije znala da se Zanzibar nalazi na zasebnom kontinentu. Ove izjave dala je Tijana, koja je objasnila i zašto djevojke koje se povezuju s Matorom uvijek imaju direktan stav.

Oglasi - Advertisement