U trenu je njezin prijatelj prepoznao opasnost koja vreba u vodi i brzo ju je zaštitio od ozljeda.

Profil posvećen čudima morskog carstva nedavno je podijelio video koji je mnogim gledateljima utjerao strah u kosti. Ronjenje je globalno privlačna aktivnost koja mami pojedince s mogućnošću da urone u dubine podvodnog svijeta, otkriju njegove misterije i uživaju u nesvakidašnjim iskustvima. Privlačnost istraživanja podvodnog carstva jedan je od primarnih razloga zašto ljude privlači ronjenje. Roniocima pruža priliku da svjedoče golemoj lepezi morskog života, zađu u podvodne špilje, plove olupinama brodova i dive se koraljnim grebenima. Ovaj zadivljujući susret nudi jedinstvenu perspektivu na zagonetan život koji buja ispod površine vode. Međutim, na snimci djevojčine ronilačke težnje naglo su zaustavljene, jer ju je osoba iza nje neočekivano povukla natrag baš kad je htjela ući u vodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DISCOVER SHARKS (@discoversharks)

Činilo se da je dan spašen ovim događajem, jer je morski pas izronio iz dubine, razjapljenih čeljusti. Ova zastrašujuća snimka brzo je kružila raznim platformama društvenih medija, izazvavši posebnu uzbunu među onima koji imaju malo afiniteta prema istraživanju i misterijama podvodnog carstva.

Broj pregleda ovog videa ubrzano se približava milijunu. Naime, video je podijeljen više od 300.000 puta, što je jasan pokazatelj zaprepaštenja koje je izazvao među gledateljima.

S više od 5000 komentara, video je privukao značajan angažman gledatelja.

Ispod videa na Instagramu komentatori su izrazili niz emocija, od straha i zabrinutosti do divljenja i zahvalnosti, dok su promatrali blizinu između dvije osobe, uspoređujući dobrog prijatelja sa zaštitničkom prisutnošću.

Oglasi - Advertisement