Srpski borac mešovitih borilačkih veština Marko Bojković objavio je svoju odluku na društvenim mrežama nakon što je nastao haos u stanu u kojem je živeo. Prema njegovim riječima, nepoznati gangsteri su tamo provalili i napali jednu ženu, sve dok je on trenirao.

Zbog toga je kontaktirao Instagram. “Večeras u 20 sati je došlo do organizovanog napada na mene, moguće da bi mi utišali glas od strane određenih ljudi i institucija. Dok sam trenirao, napadnut je moj stan i tamo je bila žena, Mongolija. Napadač je pokušao da teško povrijedi ili čak ubije neko.Pokucao je na vrata mog stana i jasno je znao gde stanujem.Jedna zena koja mi je bila bliza i ciji se identitet ne moze otkriti zbog istrage je otvorila vrata i on je poceo da je davi.i tukao pesnicama “, napisao je Marku.

Tvrdi da su mu ostavili poruku. „Jedva se otrgla i uspela da zabarikadira vrata stana, zaskočila je i psa, a napadač je samo rekao: ‘Zdravo Bojkovića, neće proći dugo pa ćemo ga ućutkati’ pre nego što je samo pobegao. otišla i otišla. Bili smo u Urgentnom centru i ona je dobila pomoć i policija je alarmirana.”

Nakon niza poruka, snimio je i snimak obraćanja. “Daću veliku novčanu nagradu onome ko mi da ime i prezime mog napadača. Nisam kučka, nikad neću odustati, možete me dalje napadati, ne plašim se. Već imamo neke tragove malo si zaboravio, sad je 21 vek, sve se snima, svuda su kamere. Kad si takva faca i lazov zasto imas slabe napade zasto mene ne napadnes zasto Čekate da se vratim sa treninga ili tako nešto?”, zaključio je Bojković.

Oglasi - Advertisement