Nakon rastave od Brada Pitta, Angelina Jolie u javnosti je viđena samo s parom džentlmena. Otkako se razvela od Brada Pitta 2019., Angelina Jolie osjetno je ograničila javno pojavljivanje s potencijalnim ljubavnim partnerima.

Do jučer je samo dva puta pravila iznimke, a sada je uhvaćena na fotografiji u svom butiku “Atelier Jolie” u New Yorku, u društvu osjetno mlađeg muškarca.

U razmaku od samo deset dana, nakon proslave šezdesetog rođendana njezina bivšeg supruga u Parizu i Los Angelesu, objavljene su fotografije na kojima je on zajedno s Ines de Ramon, dvadeset sedam godina mlađom dizajnericom nakita.

Svjesna prisutnosti paparazza, Anđelina je, slučajno ili namjerno, otišla iz luksuzne trgovine u pratnji nepoznatog gospodina, osobe koju javnost još uvijek nije prepoznala.

Dok su odlazili iz butika u pratnji njezinih tjelohranitelja i djece, upustili su se u razgovor, pokazujući primjetan osjećaj bliskosti.

Unatoč hipsterskom stilu koji to možda i ne odaje odmah, pojedinac na fotografijama očito je privržen modi, dok Angelina Jolie ne samo da nije izbjegla paparazze, već ih je i srdačno dočekala.

Iako priroda njezine veze s ovim mladićem ostaje nepoznata, nedvojbeno je intrigantno da je uhvaćena na fotografiji s njim usred narativa oko Bradove romanse.

U posljednje vrijeme glumica je razvila snažnu strast prema svijetu mode, koji je slučajno isto područje interesa kao i njezin bivši suprug. Nakon posjeta vlastitom butiku, uočena je sa sinom Paksom u blizini istog lokala u kojem su bili i Zahara, Šajlo i Vivijen.

Nakon razvoda, glumica nije imala službenog ljubavnog partnera. Međutim, u mjesecu lipnju primijećena je u Malibuu u društvu uglednog bogataša. Ova osoba je britanski milijarder David Meyer de Rothschild, a glumica je s njim provela tri sata u restoranu.

Dok je Anđelina izlazila iz restorana, zadržala je blistav osmijeh na licu, srdačno je potvrdila prisutnost paparazza, naizgled ne smetajući željom da ovaj susret ostane tajan.

Tijekom 2021. godine bilo je više slučajeva u kojima je glumica viđena uz pjevačicu Vikendu. Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti dogodilo se u srpnju, nakon čega je uslijedilo još jedno viđenje dva mjeseca kasnije ispred restorana Đorđo Baldi u Santa Monici. Par se prepustio dugoj dva i pol sata dugoj večeri u osamljenom dijelu ustanove.

Poslije Anđeline u restoran je stigao Abel Tesfaj, poznatiji po imenu, a kasnije su oboje zajedno otišli automobilom prema njegovoj luksuznoj vili na Bel Airu. To je među mnogima potaknulo znatiželju je li jedna od najljepših žena na svijetu konačno otkrila pravu sreću u svom ljubavnom životu.

Oglasi - Advertisement