Nakon što su osumnjičeni za nasilničko ponašanje, zlostavljanje i mučenje, Ljuban Vidović (28) i Miljan Vidović (31) zadržani su u pritvoru od 48 sati. Osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela dovele su do njihova privođenja.

Neprovjereni izvještaji govore da su braća Hofman ronila suze dok su bila u pritvoru.

Prema izvoru Telegrafa, oni su se žestoko bunili i molili za pomilovanje.

Treba napomenuti da je svaka od uhićenih osoba bila zatvorena u svoju ćeliju. Tijekom svog pritvora neprestano su molili za popustljivost.

Privedene osobe izrazile su žaljenje uz molbu: “Preklinjemo vas, ovu grešku nećemo ponoviti.

Video pogledajte na linku ispod

Dragan Vidaković Mrki P.S.Gerila on X: “Upravo hapšenja u TC Galerija. Ko je uhapšen? https://t.co/BrJQKOu2GV” / X (twitter.com)

Važno je podsjetiti da su braća Hofman dospjela u javnost nakon što se na društvenim mrežama pojavio zabrinjavajući video. Video prikazuje jednog brata kako maltretira konobara u jednom objektu u Irigi. Podsjećamo, ovo nije prvi put da se ovakva braća ponašaju, već su ranije nanosili štetu pojedincima iu Srbiji iu Republici Srpskoj.

Službenici Ministarstva unutarnjih poslova i Uprave kriminalističke policije, poznate i kao SBPOK, u suradnji s Višim državnim tužiteljstvom u Beogradu uhapsili su nekoliko osoba za koje se vjeruje da se dovode u vezu sa video snimkama objavljenim na društvenim mrežama. Ovi videozapisi sadrže uznemirujući sadržaj koji prikazuje nasilje i prijeteće prijetnje.

Dobili su nalog za zadržavanje do 48 sati. Nakon privođenja, oni će uz kaznenu prijavu biti prepraćeni nadležnom tužiteljstvu.

Nakon obavijesnog razgovora G.K., odvjetniku i ostalim prisutnim osobama dopušteno je da se vrate kući.

 

Oglasi - Advertisement