Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je najnovije napade na njegovu majku od strane pripadnika opozicije.

“Ja ne mogu ni da izgovorim šta su oni sve hteli da kažu za moju majku. Žena završila ekonosmki fakuletet sa visokim prosekom državni, bila na mnogim televizijama, bila u noći bombardovanja urednik, slučajno preživela raketrinje. Nikada nisam čuo ništa loše o njoj. Na kraju su morali to da urade. Andrej se pojavio na sednici mesnog odbora, njega ne interesuje javnost, i kažu je li to signal da se Vučić uplašio? To im je danas glavna vest”, rekao je predsednik, aludirajući na ponašanje Đilasa, pa dodao:

“Sutra je na redu Danilo, ili neko drugi, ili da sam nekog ubio ranio ili ko zna šta uradio?”

Predsednik je, gostujući na televiziji Tanjug, dodao kako su on i njegov otac teški ljudi, da ne razmenjuju često emocije, teško puste suzu ili tako nešto.

“Mnogo se volimo i držimo zajedno. Ja ne plačem pred majkom, ja nju pozovem, kažem joj da pita mlađeg jer je to zanima više i kraj razgovora”, zaključio je Vučić.

 

KAKVO JE TO NEBO IZNAD SRBIJE? U ŠOKU SU I U HRVATSKOJ I SLOVENIJI! Nije misterija, pogledajte čarobne slike AURORE BOREALIS

Polarna svjetlost prirodna je pojava koja se odvija u blizini Zemljinih magnetskih polova. Čini se kao nejasne trake svjetla u različitim nijansama.

Ova pojava jedan je od najzadivljujućih prirodnih spektakala kojima se može svjedočiti, neprestano očaravajući pojedince koji to dožive iz prve ruke.

Fenomen polarne svjetlosti najčešće se opaža na Aljasci, u Kanadi, Norveškoj, Danskoj i nekim regijama Rusije. No, za mnoge je bilo iznenađenje kada je viđen u Srbiji, točnije u Vojvodini, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Prema @hailz_srbija, polarna svjetlost može se promatrati s gotovo najjužnijih točaka u Europi i može trajati više večeri. Prateća fotografija je snimljena u Bosni i Hercegovini.

Veličanstvene fotografije koje prikazuju polarnu svjetlost nevjerojatnom su brzinom počele kružiti društvenim mrežama.

Kad bi se netko susreo s ovom neobičnom pojavom bez prethodnog znanja, nesumnjivo bi bio zatečen. Grimizna boja koja je obavijala nebo Vojvodine, Slovenije i Hrvatske činila bi im se kao enigma.

Oglasi - Advertisement