Kada su u pitanju postupci žena zbog kojih muškarci gube prisebnost, ističu se tri specifična ponašanja. Savjetuje se da žene izbjegavaju ove radnje kako bi zadržale kontrolu nad svojim odnosima s muškarcima. Umjesto da jure za muškarcima, žene bi trebale jasno dati do znanja da žele biti progonjene.

Iako se ove žene možda ne klasificiraju kao profesionalni modeli, niti se obično ubrajaju među fizički najljepše pojedince na svijetu, one posjeduju neizrecivu kvalitetu koja ima moć momentalno očarati muškarce. Ne radi se samo o njihovom vanjskom izgledu; te žene koriste suptilne tehnike i strategije koje su često nevjerojatno učinkovite.

1. One dozvoljavaju muškarcu da ih osvoji.

2. Strpljive su.

3. Pokazuju svoja osećanja.

Muškarci su u stanju nadjačati ove teme.

Žena koja zna kako osvojiti muškarca ne juri za njim. Umjesto toga, živi svoj život kao da njihov odnos nije pomisao u njenom umu. Nije u njezinoj prirodi da ga pokušava uhvatiti.

Odgovornost iniciranja kontakta, organiziranja sastanaka i plaćanja računa u kafiću ona u potpunosti prepušta njemu. To je zato što ona shvaća da se muškarac zaljubljuje kada je proaktivan u svojim nastojanjima.

Važno je da žena shvati da muškarac želi osjetiti da je sposoban donijeti sreću u njezin život. Kad je muškarac svjestan koliko se njegov trud cijeni – bilo da se radi o prihvaćanju njegovih gesta, davanju komplimenata ili izražavanju zahvalnosti – bit će obuzet obožavanjem prema njoj.

Njihovo ponašanje karakterizira izrazita sposobnost da ostanu pribrani i staloženi tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Čim muškarac počne razvijati osjećaje prema vama, može se javiti nestrpljenje. Želja da znate kada ćete se opet vidjeti, kada će vas sljedeći put kontaktirati i koje su mu namjere može postati ogromna.

Žena koja posjeduje znanje o osvajanju srca muškarca razumije vrijednost strpljenja. Ona prepoznaje važnost dopuštanja vezi da cvjeta organski i vlastitim tempom. Čineći to, ona može promatrati kako se on nosi s izazovima koji se pojavljuju u vezi.

Kako bi pridobio njezinu pozornost, on shvaća važnost udvaranja i pokazivanja svoje vrijednosti prema njoj. Unatoč povremenoj želji da se obrati i raspita o statusu njihove veze, on se suzdržava i dopušta da se događaji odvijaju prirodno.

Dobro je svjesna da je strpljenje saveznik u njezinoj potrazi za smislenom vezom. Kao takva, ona se suzdržava od toga da mu se obrati i umjesto toga čeka njegov poziv, dopuštajući njegovim postupcima da otkriju zaslužuje li on mjesto uz nju ili ne.

Pojedinci o kojima je riječ pokazuju svoje emocije otvoreno i iskreno.

Ako žena želi osvojiti muškarčevo srce, ne troši vrijeme raspravljajući se s njim o tome kako bi se trebao ponašati prema njoj. Umjesto toga, ona mu jasno govori o svojim preferencijama i granicama. Čineći to, ona može učinkovito prenijeti što voli, a što ne voli.

Kvaliteta čovjeka ovisi o njegovom općem stanju blagostanja. Stoga je imperativ da čovjek bude svjestan svog fizičkog i emocionalnog zdravlja. Komunikacija je ključna u svakoj vezi, a posebno je važno da muškarac otvoreno izražava svoje misli i osjećaje. Ako muškarac kaže ili učini nešto što uzrokuje nelagodu ili bol, važno je to riješiti s njim. Čovjek dobrog karaktera nastojat će se poboljšati i popraviti.

Umjesto da progoniš muškarca, najbolje je dopustiti mu da progoni tebe. Strpljenje je ključno, dajte mu vremena potrebno da zasluži vašu naklonost. Važno je dosljedno izražavati svoje osjećaje prema njemu.

Oglasi - Advertisement