Nažalost, poznati umjetnik Dejan Mitrović doživio je tragičnu sudbinu u ponedjeljak navečer putujući Obrenovačkim putem prema Obrenovcu. Razarajući incident dogodio se kada ga je udarila vozačica.

Neslužbeni mediji govore da je violinist iz benda “Kings of Band” tragično završio u teškoj prometnoj nesreći koju je izazvala žena koja je vozila iz suprotnog smjera. Udarac sudara bio je toliko razoran da je Dejan Mitrović nažalost izgubio život na licu mjesta.

Nažalost, unatoč dostupnosti medicinskih stručnjaka u hitnim situacijama, nesretna stvarnost bila je da nisu mogli pružiti pomoć nadarenom mladom glazbeniku, što je u konačnici rezultiralo tragičnom potvrdom njegove smrti.

Dejanove kolege ga se lijepo sjećaju kao virtuoza na violini, opraštajući se od njega na svojim Instagram profilima duboko iskrenim porukama ispunjenim emotivnim jezikom.

Marina Bogdanović, Dejanova kolegica pjevačica i bliska suradnica, uputila je duboku počast svom voljenom suputniku, izražavajući naklonost i čuvajući zajedničke trenutke. Uz oproštaj ispunjen dobrim željama za vječnim mirom, ona mu kaže adieu. Izražavamo naše iskreno suosjećanje s voljenima i prijateljima koji su pogođeni ovim gubitkom.

Oglasi - Advertisement