Prije nego što se vjenčala s Acom Lukasom, modna dizajnerica Sonja Vuksanović bila je desetljeće u braku s pjevačem Željkom Šašićem. Njihov brak započeo je kada je Sonja imala samo 18 godina, a tijekom zajedničkog vremena na svijet su poželjeli kćer Viktoriju.
Zajednica Sonje i njezinog bivšeg partnera bila je tema mnogih medijskih rasprava, pri čemu se velika pozornost posvetila usponu i padu njihove ljubavne veze. Sonju su često prikazivali kao femme fatale koja je plijenila pozornost javnosti. Na kraju se udala za Acu Lukasa, ali je njihov brak bio kratkog vijeka jer je par prije nekoliko godina odlučio da se rastane.

Nakon rastave od Lukasa, Sonja je otkrivena u društvu Ozkana Sena, turskog glazbenika i milijunaša koji je zbog nje doputovao u Beograd. U to se vrijeme naširoko pisalo da su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi.
Nakon što je čuo optužbe, ekipa produkcije “Paparaco lov” odlučila je istražiti slučaj. Pratili su Šena, koji je u Beograd došao posjetiti Sonju, i za to vrijeme snimili Lukasovu bivšu partnericu s poznatom pjevačicom.
Nakon dolaska u Beograd, Ozkan je odlučio rezervirati sobu u luksuznom hotelu u centru grada, što ga je koštalo pozamašnu svotu novca za jednu noć. Nakon boravka, nastavio je posjetiti trendi kafić koji se nalazi na Novom Beogradu, kvartu u kojem se nalazi i Sonjin butik.

Nedugo zatim pridružila im se i Sonja, a uz piće su uživali s još jednom prijateljicom. Na kraju se Sonja oprostila od nje i izašla iz kafića, a za njom i Ozkan koji se odlučio taksijem vratiti do hotela.
Aca Lukas ustvrdio je da je navodna ljubavna veza Sonje Vuksanović s turskim pjevačem Ozkanom Senom smišljena akcija usmjerena protiv njega.

Oglasi - Advertisement