Ana Ćurčič, nekadašnja učesnica rijalitija “Zadruga”, odlučila je da se uključi u svet medija, a to je bila njena misija.

Uz to, kako je otkrila, bivša zadrugarka će pored sadašnjeg posla salona i kozmetičarke dobiti i novu ulogu u svijetu medija.

– Radim nešto vezano za TV… Mogu vam reći, a otkriću više detalja ako je moguće – nasmiješila se Ćurčić na pitanje da li to znači da joj to znači da će postati moderator, potvrdio je bivši zadrugar :

– Pa jesam! Ali, konkretno… desiće se neke zanimljive stvari, ali ne mogu da otkrijem više, moram još da pregovaram o svemu ovome – rekla je Ana.

Ana Ćurčić pamtiće izdaju 2023. godine, kako otkriva, kao podsetnik, ali i, kako kaže, veliki slom duše koji joj se dogodio.

– Pamtiću ovu godinu po izdajima, razočaranjima, ogromnom bolu, ogromnom slomu srca. Ne boli me rijaliti, kako kažu, umoran sam od rijalitija. Čak ni ne dobijam ništa zauzvrat. Naravno da se sećam nekih stvari, pogotovo sada kada pišem knjigu, pa se mnoge stvari vraćaju. Koristim svaki trenutak da ne razmišljam o tome i čuvam ga u posebnoj fioci u svom srcu. Koristim tri riječi da sumiram svoj život: hodaš, padaš, ustaješ! Ovo se dešava svima nama u životu, dobro je ustati nakon pada. Da sam na dnu – što jesam, ali ljudski je patiti, voljeti, plakati i biti povrijeđen. Također je lijepo i hrabro sve ovo reći – nedavno je priznao bivši zadrugar i nastavio:

– Pao sam mnogo puta u životu. Pao sam u mnogim situacijama u životu sticajem okolnosti, a kada sam pao, bilo mi je teško da ponovo ustanem. Ova godina mi je bila najteža da ustanem iz kreveta. Još se nisam sasvim snašao u svom stilu, ali s obzirom da je nova godina i obično nam svi govore da dolaze novi počeci i divni, sretni završeci, želim samo sredinu.

Oglasi - Advertisement