Poznati pjevač Aca Lukas u iskrenom je intervjuu otkrio kako se bori s kompulzivnom ovisnošću o kockanju. No, Lukas je podijelio i neke manje poznate aspekte svog života koji su rasvijetlili njegovo osobno putovanje.

Da se netko drugi našao na mjestu Ace Lukasa, vjerojatno bi izrazio žaljenje zbog milijunskog gubitka na kocki. No, Lukas je jasno dao do znanja da u potpunosti podržava svoje postupke i poroke. U izjavi za tamošnje medije priznao je da se preporodio i ustvrdio da bi ponovno napravio isti izbor.

Nije tajna da otvoreno priznaje da koristi opijate, posjećuje bordele i da je na kocki izgubio preko 70 milijuna dolara.

– Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja s******. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam – govorio je Aca na početku i objašnjava da je jednom računao koliko je izgubio na kocki i da je to bila suma da je mogao da kupi jedno beogradsko naselje:

Javili su mi da ste izgubili stan u Beogradu zbog kocke. To me tjera na razmišljanje o vlastitoj sreći, jer sam izgubio samo nagodbu u Beogradu, značajnu i skupu. Međutim, priznajem da sam to sam napravio – zaradio sam ih kockanjem i na isti način izgubio. Dugovi koje imam ne iznose 70 milijuna, nego moj vlastiti teško zarađeni novac. Unatoč mojim gubicima, zbrinula sam svoju djecu i osigurala im sve što im je potrebno. Stvorio sam život za sebe i svoju obitelj.

Tijekom razgovora o svom projektu, Lukas je istaknuo kako on nije samo običan tip.

– Posećivao sam, posećujem i posećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa ćenom ili devojkom, a sutra sam video neke lepe cipele i hteo da joj ih kupim, ispadne da sam platio za seks – rekao je Lukas jednom prilikom.

Često se kaže da muškarci trebaju biti viteški u svakom trenutku. Što se mene tiče, ne mogu se klasificirati kao “muškarac”, jer moja tjelesna građa nije nimalo impresivna – dapače, prilično je smiješna. Unatoč tome, čini se da me žene prilično vole, a vjerujem da je to zbog moje galantnosti i dubokog poštovanja prema njima. Naravno, postoje pojedinci koji ne zaslužuju poštovanje, a ja sam se s njima sigurno sukobljavao. Međutim, u cjelini, ja sam netko tko jako voli i cijeni žene.

Pjevač je potvrdio da je tijekom svojih putovanja doista posjećivao javne kuće kada su ga pitali.

Oglasi - Advertisement