Supatra Nati Sasupan je zbog svoje prekomjerne dlakavosti proglašena najdlakavijom ženom na planeti. Nažalost, podvrgnuta je okrutnim i bezosjećajnim nadimcima kao što su “majmunsko lice” i “vučja djevojka” zbog količine dlaka na licu.

Nekoliko godina Nati je morala trpjeti omalovažavajuće nadimke kao što su “majmunsko lice” i “vučja djevojka”. Unatoč tome, uspjela je pronaći radost sa svojim partnerom i zaručnikom.

5. kolovoza 1999. Supatra Nati Sasupan rođena je u neobičnom i zapanjujućem stanju. Njeni roditelji su bili zatečeni i prestrašeni kada su ugledali svoju novorođenu kćer, jer je bila sva u kosi. Ova prekomjerna dlakavost zaklanjala joj je lice od pogleda.

Liječnici su bili zapanjeni Natinim izgledom, jer nikad prije nisu vidjeli dijete s dlakama koje joj pokrivaju cijelo lice i tijelo.

Tek je prošlo dosta vremena kada je Natina bolest ispravno identificirana kao Ambrasov sindrom, neobična bolest koja je dokumentirana u samo 50 slučajeva.

Definirajuće obilježje Ambrasovog sindroma je proliferacija dlaka po cijelom tijelu, isključujući dlanove i tabane.

Srećom, Nati je rođena u obitelji koja je cijeni. Prema riječima njezine majke, “oduševljeni smo što se rodila u našoj obitelji.

Tijekom odrastanja Nati su vršnjaci često ismijavali nazivajući je “majmunskim licem” zbog prevelike dlakavosti. Unatoč tome, sebe je doživljavala kao običnu djevojku bez značajnih razlika i bila je zbunjena zašto je izložena takvom tretmanu.

Kako je vrijeme prolazilo, djeca su počela prihvaćati Nati i ona je s vremenom postala jedna od najomiljenijih učenica u cijeloj školi.

Nakon dugog razmišljanja, Nati je prihvatila svoje stanje, shvativši da lijek za to ne postoji. Odlučila je pustiti dlake na tijelu da rastu kao što bi prirodno, s izuzetkom lica koje je obrijala tijekom tinejdžerskih godina. Kako je sazrijevala, Nati je sve veći naglasak stavljala na svoje samopoštovanje i sliku o sebi te je na kraju pronašla ljubav.

Njezin trenutni suprug je muškarac kojeg s ljubavlju naziva “ljubav mog života”.

U početku smo bili prijatelji, no s vremenom je naš odnos prerastao u nešto intimnije. Bila je to vrsta ljubavi koju nisam očekivala.

Nakon udaje, donijela je odluku da se riješi svih dlaka na licu, što je rezultiralo novootkrivenom vidljivošću očiju, nosa, usana, čela i lica.

Oglasi - Advertisement