Zdravko Čolić u pedesetoj je godini života s Aleksandrom stupio u brak 2001. godine, nakon izvanrednih jedanaest godina veze s kojom su zajedno ponosni roditelji dviju kćeri, Une i Lare.

Iako Čola nije bio od onih koji često pričaju o obitelji, dogodila se jedna zgoda vezana uz njegovu suprugu koju je nerado prepričao.

Tijekom svog života susrela sam se s brojnim iskustvima koja su me oblikovala. U sjećanju mi ​​je posebno ostao jedan događaj: nesretan susret u kojem je navijač napao moju suprugu nožem, zadobivši manju posjekotinu na licu. Iako se ovaj događaj dogodio davno, njegov utjecaj ostao je u meni do danas. Srećom, moja žena se od tada nije suočila s značajnijim poteškoćama. Ona se radije drži povučeno, a ja čvrsto vjerujem u držanje svoje obitelji podalje od očiju javnosti, osiguravajući njihovu dobrobit i privatnost. Ovakve osjećaje iznio je Čola u intervjuu, prenosi Express.ba.
Srećom, tješi se činjenicom da njegova žena ne gaji ljubomoru zbog incidenta, što je rezultiralo brzim razrješenjem drame.

Pjevač je napomenuo da je njegova supruga reagirala primjereno i da razumije prirodu njegove profesije.

Podsjećamo da je dubrovački gradonačelnik Mato Franković nedavno objavio pismo prijetnji koje mu je upućeno povodom novogodišnjeg nastupa Zdravka Čolića.

U pismu su uključena i razna druga pitanja koja se spominju.

U svom tekstu spominje obranu Dubrovnika od četnika i Srba 1991., suprotstavljajući je sadašnjem pozivu srpskih pjevača na Stradun, poput Zdravka Čolića, te izražava zabrinutost zbog stalnih opasnih prijetnji.

Kako stoji u pismu, u posljednjem upozorenju stoji da će se Stradun preorati dinamitom i objesiti na jarbol na Stradunu.

Dubrovački gradonačelnik na Facebooku je jutros pozdravio, istaknuvši nedostatak hrabrosti onih koji su se odlučili ne potpisati kao “branitelji.

Oglasi - Advertisement