Nedavno pojavljivanje videa koji prikazuje legendarnu figuru Morgana Freemana izazvalo je uznemirenost među njegovim obožavateljima. Razlog za ovu zabrinutost je zbog zabrinutosti u vezi s njegovim lošim zdravljem.

Dok je izlazio iz zgrade i ulazio u svoj automobil, paparazzi su ga uspjeli snimiti u New Yorku. Mnogima ga je bilo teško prepoznati jer je znatno smršavio.

Nekoliko komentara poput “Njegovo trenutno stanje je obeshrabrujuće”, “Čini se da je vrijeme da se oprostimo od glumaca koji su nam donijeli radost u djetinjstvo” i “Njegova eventualna smrt bit će značajan gubitak za svijet” objavljeno je u odgovor na njegovo stanje.

@underratedsimpsons

Golden years of a silver screen icon. #morganfreeman

♬ Brooks Was Here – Thomas Newman & Hollywood Studio Symphony

Jedan aspekt Freemanova izgleda koji je izazvao znatiželju bila je kompresijska rukavica koju je nosio na ruci. Ova rukavica bila je posljedica prometne nesreće koju je doživio 2008. godine, gdje je zapeo u jarku i morao je biti izvučen iz vozila pomoću hidrauličnih škara. Posljedice nesreće ostavile su ga za višestruke prijelome, te je morao na operaciju koja je trajala više od četiri sata.

Nakon što nije mogao pomicati lijevu ruku, primijetio je oteklinu i odlučio ublažiti simptome nošenjem kompresijske rukavice. Nažalost, sada pati od trajnog oštećenja živaca i osjeća nesnosne bolove u ramenu.

U kolovozu ove godine njegovi prijatelji objavili su da je smršavio više od 25 kilograma. Nažalost, zbog infekcije morao je odgoditi službeni put u Europu.

Oglasi - Advertisement