Koncertna dvorana u Hamburgu bila je određeno mjesto za ždrijeb za Euro 2024.

U Hamburgu je obavljen ždrijeb za nadolazeće Europsko prvenstvo koje će se sljedećeg ljeta održati u Njemačkoj. No, događaj je pokvario nesretan događaj koji je vrlo brzo postao tema rasprava na društvenim mrežama.

Video pogledajte na linku ispod

Berneese on X: “Someone’s getting fired How could this even happen in the UEFA Euros draw😭 https://t.co/WcrH8W67HL” / X (twitter.com)

Dok je trajalo ždrijebanje reprezentacija iz četvrtog ranga, u pozadini su se čuli nepogrešivi zvukovi iz filmova za odrasle. Događaji koji su doveli do ovog kiksa su nejasni, a neizvjesno je i kako su organizatori to propustili. Međutim, sigurno je da je video postao viralan na internetu.

Brzo širenje ove poruke dogodilo se kroz različite platforme društvenih medija, gotovo trenutnom brzinom. Uz to, Giorgio Marchetti, dobro poznata ličnost u UEFA-i, koji je postao neka vrsta kultne ikone, primijećen je kako daje primjedbe o glasnim zvukovima u pozadini tijekom gotovo svakog izvlačenja.

Marchetti je primijetio da su se neki zvukovi prestali čuti u blizini.

Problemi organizatora tu nisu završili, jer su se zvukovi ponovno pojavili u neprikladnom trenutku – upravo kada su trebali izbaciti Srbiju iz natjecanja.

Vrijedno je napomenuti da je Bosna i Hercegovina, odnosno mjesto u pitanju, raspoređeno u skupinu E. U ovoj skupini su Rumunjska, Slovačka i Belgija.

Oglasi - Advertisement