Miljana Kulić se vratila u Elitu nakon što je prvi put pobegla sa Lazarom Čolićem Zolom iz rijalitija, a sada cimerima kaže da veruje da je u drugom stanju i da će, ako se pokaže da je to tačno, zadržati Zorino dete.

– Od danas mi je laknulo što sam ponovo gubila vreme sa njim. Hvala Bogu da je stavio moje misli u moj um i nije me pustio. Prevario me da se riješim buba, a šator mu je kupio mir. Shan i Pablo svjedočili su kako je pričao o tome da želi vjenčanje, stan i brigu o djeci sa mnom jer je želio da ja budem majka njegove djece. Ne želim to zbog antidepresiva i tableta za spavanje. Sve sam radila svjesno jer sam ga voljela, sve sam radila svjesno. „Srećna sam jer mama nije tu“, rekla je Miljana nastavljajući svoj govor.

– Tražio je i štene, za koje sam rekao da je glupo. Potajno smo odveli Beccu da se igra s njom u praonici. Možete se igrati sa tuđim emocijama, ali možete se igrati i sa životima drugih ljudi… Htela sam da imam još jedno dete sa njim, ali mi je Bog dao znak da ne idem. Odmah sam prekinula dok sam se pitala da li ću Zolu ponovo staviti pred dete. Mislim, bila sam trudna i molila bih se Bogu da nisam trudna, ali da jesam, zadržala bih bebu. Mirjana je rekla da je odrastao bez oca i da je moguće da, kao i njegovi roditelji, ne bi želeo da vidi dete.

Inače, iz rijalitija su pobegli Mijana Coolić i Lazar Čolić-Zora, a Mijana se vratila u “Alitu” kada je cimerima otkrila šta se dogodilo.

– Diskvalifikovao se. Trebali bismo pregovarati za stanove, ili Paradise Island, jer smo na nečemu. Međutim, tražio je da mu se odmah u istoj sekundi do kraja rijalitija da 100.000 evra. Naravno, niko nije pristao na iznudu – rekla je Mirjana.

Podsjetim, Mirjana je ranije bila u drugom stanju sa Zolom, ali nikada nije zadržala trudnoću. Čak je u jednom trenutku napustila i rijaliti kako bi izvela intervenciju.

Oglasi - Advertisement