Mirza Selimović i Džejla Ramović, bivši pobjednici “Zvezda Granda”, pozvani su kao uvaženi gosti na nastup Aleksandre Prijović u Sarajevu. Nedavno su se pojavile snimke dvojca kako se pripremaju u backstageu prije izlaska na pozornicu.

Nakon što su izveli pjesmu “Dođi mi dok još imaš nekoga”, snimka Mirzinog i Džejinog pjevanja iza scene za kratko je vrijeme postala viralna na TikToku.

Video pogledajte na linku ispod:

• Raspjevavanje pred izlazak na binu 🎬🙈@Džejla 🤍 #mirzaselimovic #d… | TikTok

Udruživanje bivših prvaka potaknulo je vrtlog osjećaja među njihovim pristašama koji tvrde da je ovaj savez nevjerojatan uspjeh.
Publiku su svojim nastupima razveselili Mirza Selimović i Džejla Ramović.

Bilo je nekoliko komentara o ljepoti zvuka, a neki su izjavili da u posljednje vrijeme nisu čuli nešto tako zadivljujuće. Jedan komentar pohvalio je glas kao božanski, opisujući ga i vizualno i slušno umirujućim. Drugi komentar se odnosio na izvođače kao najbolje talente koji dolaze iz Bosne. Konačno, upućen je poziv na pozornost ljudima da obrate pozornost na talent pojedinaca.

Iako ima pojedinaca koji se zalažu za njihov duet, ima i onih koji čvrsto drže stav da su Mirza i Jajla ultimativni par.

“Njihova sinergija očita je u njihovim osobnostima, glazbenom stilu i fizičkoj kemiji. Mnogi gledatelji su iznenađeni što nisu u ljubavnoj vezi. Odjeljak s komentarima ispod videa Mirze i Džele, koji se može pogledati ispod, uključuje izjave poput “Mirza, što čekaš li? Ona je žena!” i “Njima je stvarno suđeno da budu zajedno”.

Oglasi - Advertisement