Glumac Dragan Marinković Maca poznat je po besprijekornoj iskrenosti i nefiltriranim izjavama, a nedavno je na svom Instagram profilu podijelio svoje promišljanje o novogodišnjoj noći.

Svoju objavu započeo je s pitanjem gdje će provesti navodno “najluđu” noć. Pojasnio je kako to zapravo nije najluđa, već normalna noć, budući da je početak nove godine kao i svaki drugi dan. Ipak, primijetio je da su ljudi skloni bučnici i traženju stotinu divljih izjava, djeca prilaze zbog novca, a svi očekuju stalno veselo držanje kako bi se prilagodilo blagdanskom ozračju.

U roku od nekoliko dana, cijela populacija iskusi neugodne mirise, tjelesne emisije i emocionalne ispade koji prate posljedice prekomjernog pijenja i probavne nelagode. Kao pojedinac koji se ne pridržava formalnih konvencija, prioritet mi je intrinzična priroda stvari, a u svojoj srži, ključno je oduprijeti se porivu da se prilagodimo društvenim normama. Marinković je s velikim entuzijazmom istaknuo važnost održavanja osjećaja uzbuđenja i individualnosti.

Glumac je zaključio gorljivom izjavom: “Neka sloboda, neokaljani um i netaknuta duša traju zauvijek!” Njegovi pratitelji izrazili su podršku u odjeljku komentara.

Oglasi - Advertisement