Marija Šerifović je u najavnoj emisiji “Pusti brigo” na Kurir TV dala izjavu o nacionalnoj i verskoj pripadnosti, izrazivši prezir prema svakom obliku podela.

Prema rasporedu, danas (nedjelja, 12.3.) biće emitovana emisija u kojoj je gostovala srpska pjevačica. Platformama društvenih medija kružio je video isječak u kojem ona govori o razdornoj prirodi uvjerenja temeljenih na vjeri i nacionalnosti.

@r.petronijevic_

Kurir televizija, emisija Pusti brigu, nedelja, 03.12. u 17:10h. #kurirtelevizija #marijaserifovic #pustibrugu #srbija #beograd #fyp #viralvideo #balkan @Marija Serifovic @ljiljanastanisic @SaskoNikolic @Anastasija Rilak

♬ original sound – Petronijevic Ruzica

U najavnom isječku emisije podijeljenom na TikTok-u, Marija izražava svoju snažnu nesklonost distribuciji. “Za početak,” izjavljuje ona, “imam veliku averziju prema bilo kakvom obliku distribucije.

Nakon toga je izrazila prezir prema bilo kakvom razdvajanju na temelju nacionalnosti, vjerske pripadnosti ili osobnih uvjerenja.

Razlog za to je, kako je objasnio govornik, njihova osobna obiteljska povijest. Na primer, njihova baka se zvala Draginja i rođena je u Kragujevcu, koji se nalazi u Šumadiji. Dok je Draginja bila pobožna sljedbenica Isusa Krista, njihov djed je bio musliman koji se molio i obožavao Allaha. I tako su se razlike u vjerskim uvjerenjima nastavile unutar njihove obitelji.

Tijekom objašnjavanja otkrila je da je odgajana s uvjerenjem da dijeljenje ljudi nikada nije opravdano. Njezine su riječi bile jasne: “Nekoga mogu kategorizirati samo na dva načina – ili kao dobru osobu ili kao smeće.

“Ako mi nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta koja treba da spaja sve nas koji smo do te mjere na ovom Balkanu ‘izraubovani’ do maksimuma onda ja ne znam ko će spajati sve te ljude”, zaključila je.

Ovakva njena poruka izazvala je lavine pozitivnih komentara, a neki od njih su glasili: “Eh da je više Marija”, “Jako dobra osoba”, “Bravo Maro”.

Oglasi - Advertisement