Zanimanje javnosti za Bogdana Srejovića, beogradskog biznismena, pobudilo je kada je folk senzacija Ceca Ražnatović otkrila da je s njim bila u intimnoj vezi.

Bogdan je trenutno u vezi s Jovanom Ljubisavljević, manekenkom i bivšom zadrugarkom. Iako su ove dvije žene poznate, nisu jedine koje su viđene s Bogdanom. Nažalost, jedan od njih doživio je značajnu tragediju, ali ju je uspio preživjeti.

Bogdan je trenutno u vezi s manekenkom i bivšom zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević. Vrijedi napomenuti da se uz Bogdana u prošlosti povezivalo i drugih javnih osoba, među kojima su još dvije žene koje također važe za nevjerojatno lijepe. Nažalost, jedna od tih žena doživjela je značajnu tragediju u svom životu.

Jovana Ljubisavljević izrazila je želju da u skoroj budućnosti osnuje obitelj. U razgovoru s Bogdanom Srejovićem o njihovoj vezi i braku, spomenula je da voli često kuhati za njega.
Dok Jovana i Bogdan svojom jedrilicom plove morem, čini se da je njihova ljubav svakim danom sve jača. Par vrijeme provodi obilazeći samostane, uživajući u ljepoti mora i uživajući u međusobnom društvu. Njihova je ljubav toliko očita da su čak podijelili i intimne fotografije s putovanja na daleku, egzotičnu lokaciju.

Prije veze s Cecom, Bogdan je bio u emotivnoj vezi sa Zoranom Tasovcem, koja je rezultirala rođenjem kćerke Iskre. Osim toga, uživao je s manekenkom Vladanom Radosavljević, koja je u prosincu 2016. nažalost doživjela tešku nezgodu dok je bila u Bogdanovom društvu.

Srejović i Vladana produžili su prema njenom stanu na Dorćolu. Dok je Bogdan tražio pogodno parkirno mjesto, Vladana je stajala ispred ulaza u zgradu i čekala ga. Iznenada je pokraj nje prošla nepoznata osoba i slučajno joj prolila kiselinu po licu. Nesnosna bol koja je uslijedila bila je popraćena velikim oštećenjem kože, ali i ozljedom oka.

Ni nakon dvije godine nije otkriven identitet osobe odgovorne za incident. Nedavno se na svom Instagram profilu prisjetila tog događaja.

Sada se njezino lice čini pravilnim, popravljenim i ljupkim; Ipak, neosporno je da će Vladan zauvijek nositi sjećanje na ovaj nemili događaj.

U prosincu, koji se često naziva i “mjesecom oprosta”, navršavaju se dvije godine otkako je nepoznati napadač Vladanu polio kiselinom (soda bikarbona). Unatoč istrazi, počinitelj i dalje nije identificiran. Vladana nastoji ublažiti fizičku i emocionalnu bol, kao i trajne posljedice muke. Izražava zahvalnost Gospodinu što joj je sačuvao život i gotovo je vratio u potpuno zdravlje, kao što je dokumentirano u njezinom prethodnom pisanju.

Nije više moja percepcija da sam žrtva; umjesto toga, smatram se pobjednikom zbog prevladavanja tako užasnog iskustva. Nastojim oprostiti i suosjećati s osobom koja je ikada mogla zamisliti takvu ideju. Mogu se samo nadati da je počinitelj pronašao neko zadovoljstvo zbog mojih opeklina, gubitka kose, rana, oslabljenog vida i početne nelagode konzumiranja hrane kroz cjevčicu.

Prolazak vremena ima moć iscijeliti i obnoviti sve stvari, ali zlonamjernost koja prebiva u određenim pojedincima i dalje postoji. Često razmišljam do kakve egzistencije vodi takva zlonamjernost i održava li se ili ne nanošenjem zla drugima. Unatoč nedjelu koje mi je naneseno, odbijam dopustiti da moju dušu izjedaju ljutnja i ogorčenost prema tim pojedincima. Umjesto toga, odlučujem njegovati svoju dušu ljepotom i radošću, kakva je bila prije nego što se dogodio traumatični događaj. Stoga, sa suosjećanjem i oprostom, zatvaram to poglavlje svog života. Bivša djevojka Bogdana Srejovića svojedobno je izjavila da nikada nije bilo lako biti muškarac među muškarcima.

Oglasi - Advertisement