Ovim uvodnim riječima Aleksandre Prijović započeo je koncert u Zagrebu. Hrvatska publika u Areni Zagreb ovacijama je dočekala pjevačicu Aleksandru Prijović.

Inicijalna izvedba ciklusa koncerata od pet večeri u glavnom gradu Hrvatske na rasporedu je večeras, 1. prosinca.

Podsjetimo, Prija je napravila nevjerojatan pothvat rasprodavši pet zagrebačkih dvorana u kratkom roku, čime je postavila novi rekord. Izrazila je zahvalnost publici na ovoj nevjerojatnoj podršci.

– Dobro veče Zagreb! Hvala vam što ste uradili ono što niko nije do sada – reči su kojima je Prijovićeva započela ovo veče, koje će, bez sumnje, biti spektakularno.

Za ovu večer, kao svoj početni izbor odijela, odlučila se za šljokičastu bijelu haljinu. Haljina ima duboki dekolte i proteže se duž njezine noge, precizno naglašavajući njezinu vitku građu.

 

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održaće čak 5 koncerata u zagrebačkoj Areni, pred mnogobrojnom pubilkom. Prvi koncert, koji se održava večeras 1. decembra, započela je numerom “Od istoka do zapada”, pesmom po kojoj njena turneja i nosi naziv, a publika je dočekala ovacijama i aplauzom.

Inače, Aleksandra Prijović juče je došla u Hrvatsku sa sinom Aleksandrom, a kamere zabeležile su ih zajedno, dok su izlazili iz vozila. Pevačica Aleksandra Prijović večeras je napravila ludu atmosferu na svom prvom velikom koncertu u Areni u Zagrebu, a pevačicu su u jednom trenutku sustigle emocije, te su suze same krenule.

“Želim vam da svi plačete kao ja – od sreće” – rekla je Aleksandra.

Oglasi - Advertisement