Tematika “Zadruze 7 Elita” uglavnom se vrtila oko nevjere Anite Stanojlović. Naime, upustila se u nevjeru s Mateom Carom dok je bila u vezanoj vezi s partnericom Jovanom Tomić Matorom.

Jovanin brat bio je upadljivo odsutan s njenog vjenčanja u Crnoj Gori. Nedavno je u domaćim medijima osvanuo kako bi komentirao situaciju svoje sestre i Anite Stanojlović u popularnom i ekskluzivnom noćnom klubu Elita.

Brat Tomićeve isprva je izrazio nevoljkost da prisustvuje Matorinom vjenčanju, navodeći kao razlog želju da izbjegne svaki mogući sukob s obitelji. Kasnije se raspitivao hoće li Anita moći vratiti sve stvari od Matore nakon njihova razvoda.

Jovanin brat izjavio je da Anita ne može uzeti ništa od Matore, pa ni nekretnine. To je zbog činjenice da je imovina stečena prije njihovog braka. Nadalje, izrazio je nadu da Anita neće moći pomiriti situaciju.

Matorin brat i sestra izrazili su zapažanje da Jovanin otac tolerira događanja oko Jovane, a također su se zapitali hoće li Anita zadržati prezime Tomić.

Nikola Tomić povjerio se Stanojlovićkinom djetetu, priznavši da iako njegov otac možda ima slabu točku prema Jovani, on sam ne odobrava njegovo nedavno vjenčanje s Anitom. Zapravo, smatrao je da nema razloga da Anita zadrži njihovo prezime. Nikola nije bio siguran hoće li doći do Anite kako bi je upoznao i, iskreno, smatrao je da bi Jovana lakše podnijela da je Anita bila nevjerna s muškarcem.

U intervjuu za “TV Red” izjavio je da je Jovana pokazala više brige za Anitino dijete Alekseja nego sama Anita. Rekao je da je Jovana čak prihvatila Alekseja kao svoje dijete.

Nikola Tomić se u posebnom tekstu osvrnuo na majku Anite Stanojlović rekavši “Matora je Anitinoj majci ostavila 5.000 eura u nasljedstvo, a ona tu činjenicu kontradiktorno kontaktirajući naše roditelje!” Osim toga, Jovanin brat razotkrio je događaje koji su se događali iza brda.

Oglasi - Advertisement