Unatoč tome što je bila potpuno svjesna izazova s ​​kojima će se susresti tijekom trudnoće, hrabra majka odlučila je odustati od pobačaja kada je otkrila da će joj se sin roditi bez nogu i jedne ruke. Zanimljivo, ona čvrsto vjeruje da je njezino dijete besprijekorno u svakom pogledu.

Prema Mirroru, Rosie Higgs je dok je bila trudna dobila upozorenje o mogućnosti da njezino dijete ima sindrom amnionske brazde, stanje koje utječe na pravilan razvoj udova u maternici. Unatoč savjetima voljenih koji su je nagovarali da razmisli o prekidu trudnoće, odlučila ih je zanemariti. Gledajući unatrag, Rosie sada tvrdi da je to bila najbolja odluka koju je mogla donijeti.

Nakon brzog kirurškog zahvata za odvajanje ruke, mladi Henry sada uživa u korištenju iste tijekom kupanja i igre. Bila sam ispunjena zabrinutošću i potresena u srži kada sam primila vijest da će moje dijete biti rođeno bez nogu i samo s jednom rukom, izjavila je Rosie, 29-godišnja žena. Unatoč mnoštvu smjernica i anegdota vezanih uz mogućnost pobačaja, ostala sam odlučna u svojoj odluci da nastavim s trudnoćom.

Roditelji su izrazili zadovoljstvo nevjerojatnim napretkom malog Henryja, uvjeravajući da imaju potpuno povjerenje u njegovu budućnost.

Rosie je izrazila uvjerenje da, iako će njegov život zauvijek imati dašak jedinstvenosti, ona je uvjerena u njegovu sposobnost da se nosi sa svim nadolazećim preprekama. Otkako je postala majka, moja mama se povezala s brojnim drugim roditeljima koji se suočavaju sa sličnim izazovima sa svojom djecom.

“Oni posjeduju izvanrednu kvalitetu koja ih izdvaja. Naša je uloga u društvu pružiti pomoć i podršku tim pojedincima. Očito je da moramo modificirati životni prostor kako bi se prilagodio njihovim jedinstvenim zahtjevima, osiguravajući optimalnu mobilnost i lakoću kretanja. Ponosna majka izjavila je da je, unatoč tome što nema udove, njezino dijete u njezinim očima besprijekorno.

Oglasi - Advertisement