Šejla Zonić, od ranije povezivana s grupom Divanhana, sinoć je svojim iznimnim talentom osvojila žiri glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.
Šejla je tijekom svog nastupa zadivljujuće izvela pjesme Marije Šerifović “Moj grad” i Aleksandre Prijović “Dam dam dam”. Njena konkurentica Jovana Stanković pokazala je svoj talenat pjesmama Milice Todorović “Proći češ ti” i Lepe Brene “Janoš”. Na kraju je Šejla izašla kao pobjednik rezultatom 6:4.

Milićević je pohvalio iznimnu kvalitetu debitantske pjesme pretendenta na vrh, čestitajući na nedavnoj objavi. Pjesma je bila toliko zadivljujuća da je jedva bilo prilike da se u potpunosti shvati njen utjecaj. Iako je izvedba bila besprijekorno izvedena, Milićević je izrazio osobnu sklonost protiv druge pjesme, smatrajući da bi stil ovog izvođača bolje odgovarao drugom žanru ili tempu. Početni dojam ostavio je trajan dojam, izazivajući osjećaj strahopoštovanja sličan prenošenju u veličanstveno kinematografsko iskustvo.

Suprotno njegovom mišljenju, ostatak žirija se nije složio s tim te je podržao Šejin odabir pjesme “Dam dam dam”.

Prema riječima Marije Šerifović, iz moje perspektive, kandidatkinja koju sam podržala nije trebala isticati pjevačke sposobnosti. Druga dva kandidata nisu dobila moj glas zbog svoje prosječnosti. Opći je dojam bio da jedan od kandidata ima intrigantan glas, a možda ste bili pod utjecajem glavnog kandidata. Moguće je da je njezino nadmašivanje u drugom okruženju zahtijevalo minimalan napor, ali sada imamo posla s drugačijim skupom psihološke dinamike i pravila.

Važno je napomenuti da se Šejla nedavno odlučila obratiti svojim kritičarima povodom učešća u emisiji “Zvezde Granda.

Među ostalim izjavama, samouvjereno je izjavila da se ne može ograničiti ni na jednu specifičnu kategoriju na temelju žanra, jezika ili regije, budući da nadilazi sve kategorije.

Oglasi - Advertisement