Pjevačica Tea Tairović tijekom svog vremena u središtu pozornosti stalno je isticala da su joj roditelji glavni izvor ohrabrenja. Tijekom nedavnog nastupa u Sarajevu, iskoristila je trenutak da se izravno obrati publici i prenese iskrene osjećaje prema svojoj majci.

Tijekom razgovora Thea nije mogla suspregnuti suze dok je govorila o Majci Božici koju je na ovom posebnom događaju duboko poštovala. Naime, večer prije srčane izvedbe pjesme posvećene vlastitoj majci, pjevačica je donijela odluku da oda priznanje Majci Božici.

Vlastitim je riječima rekla da je razlog svoje izjave nedolazak njezine majke na koncert. U drugačijim okolnostima, točnije da joj je majka bila prisutna, priznala je da ne bi smogla hrabrosti izustiti nijednu riječ.
Samo da budete svjesni, trenutno imam dva albuma iza sebe, ali sam oduševljen što mogu najaviti da će se treći naći na policama sljedeće godine. Iskreno se nadam da ćete svi željno iščekivati ​​njegovo izdavanje. Dopustite mi da s vama podijelim jednu od svojih najdražih pjesama. Moram priznati da mogu reći samo ono što ću reći jer moja majka trenutno nije prisutna. Inače bih ostao bez riječi.

Tea je na izravan i iskren način skrenula pozornost na Božicu, koja je dosljedno bila njezina najvatrenija zagovornica, a potom je i zaplakala.
Tijekom svog života nisam uvijek bila savršena supruga, kolegica ili kći. Bilo je trenutaka u kojima sam briljirao i isticao se, ali bilo je i trenutaka u kojima sam osjećao ogroman sram. No, bez obzira na to što sam doživio, naučio sam da je imati ženu uz sebe, bilo fizički prisutnu ili gledajući izdaleka, najizazovnija stvar na svijetu. Našim majkama, našim herojima… Čuvajmo i volimo svoje majke. Ove emotivne riječi izgovorila je pjevačica kojoj su tijekom koncerta potekle suze.

U nastavku svoje melodične izvedbe nastavila je pjevati publici iskrenom baladom pod nazivom “Ne brini majko”. U dirljivom trenutku majka je talentiranoj pjevačici čestitala rođendan.

Oglasi - Advertisement