Marko Miljković i Luna Đogani nedavno su kupili seosko zemljište s namjerom da sagrade vikendicu kao svoje mirno utočište od užurbane gradske vreve.

Marko Miljković

Miljković je prije nešto više od godinu dana donio odluku da s Gagijem Đoganijem obiđe imanje koje su nedavno prodali u selu Mramorak u Banatu. Nije im bila namjera samo pregledati kako napreduje njihova vikendica, u čijem dvorištu se nalazi bunar, već i to iskustvo dokumentirati i podijeliti na zajedničkom YouTube kanalu, koji pripada i Miljkoviću i Luni.

Marko Miljković
Marko je Gagiju počeo objašnjavati da će imati prostranu dječju sobu i dvije spavaće sobe malo udaljene od ulice, ističući da ima dosta posla.

Imamo veliko zemljište, a uz to imamo u planu i izgradnju bazena. Parcela se prostire na 17 ari, što je veličine nogometnog igrališta.

Marko Miljković

Osim prostrane kupaonice, naš dizajn uključuje transformaciju dnevnog boravka u spavaću sobu, zajedno s potpuno funkcionalnom kuhinjom. Sama dnevna soba je prostrana poput tipičnog stana, au njoj planiramo postaviti ugodan kamin. Što se tiče vanjskog izgleda, namjeravam napraviti prikladna automatizirana vrata u dvorištu, koja će omogućiti lak pristup samo pritiskom na gumb.

Marko Miljković

Podsjećamo, ljubavna priča Lune Đogani i Marka Miljkovića, para iz reality showa “Zadruza” 2019. godine, prešla je okvire showa. Zajedno su se upuštali u razne avanture u vanjskom svijetu i na kraju su se odlučili vjenčati, učvrstivši svoju privrženost i stvorivši obitelj.

Oglasi - Advertisement