Ljubet i Dragan mnogo su komentirali na Facebooku u grupi u kojoj pojedinci osobno nude svoju djedovinu, kuće i imanja bez posrednika. Na prodaju su ponudili nekretninu koja se nalazi samo stotinjak metara od jezera.

Pojedinci često postanu članovi grupe, da bi brzo otišli jer im se čini da nešto nedostaje. Međutim, mnogi se vraćaju i izražavaju želju za više informacija o seoskoj kući koja se nudi po tako pristupačnoj cijeni u odjeljku komentara.

Za samo 5500 eura možete kupiti ne jednu, već dvije kuće smještene na obalama mirnog jezera.

Ljube i druga imovina nalaze se u Vojvodini. No, imanje Ljube ističe se po tome što se na parceli nalaze dvije kuće i šupa. Osim toga, Ljube tvrdi da se imanje nalazi svega stotinjak metara od jezera.
Ljube je na prodaju stavio neke starije objekte, točnije dvije stambene jedinice kojima je potrebna adaptacija te dodatni objekt namijenjen isključivo skladištu. Uz skladišnu zgradu ide i parcela površine 1.200 m2 koja se nalazi uz jezero udaljeno oko stotinjak metara, a čija je lokacija prikazana na priloženim slikama. Sva relevantna dokumentacija je uredno pripremljena i spremna za umnožavanje. Razlog prodaje Ljube je taj što više nemaju sredstava za daljnja ulaganja. Tražena cijena od 5.500 € ostaje nepromijenjena u odnosu na početnu kupovnu cijenu prije dvije godine.

Nakon brojnih upita, povratnom informacijom utvrđeno je da se raspoložive kuće nalaze u naselju Pobeda, koje se nalazi u sastavu Sjevernobačkog okruga, a pripada općini Bačka Topola. Ovaj dio Srbije poznat je po prekrasnom jezeru, a do Pobede iz Beograda potrebno je nešto manje od dva sata vožnje automobilom.

Ulaskom u kuću može se promatrati unutrašnjost doma. Izgled i raspored stambenog prostora otvoreni su za razgledavanje.
Za samo 3000 eura može se dobiti Draganova rezidencija na jezeru.

Druga nekretnina, koja pripada Dragani, također je dostupna u istoj kategoriji. Cijena mu je 3000 eura i izgleda ovako. Što se tiče lokacije, Dragana kaže da se nalazi na određenoj udaljenosti od jezera. Osim toga, Nikolinci, naselje u kojem se nalazi imanje, udaljeni su od Beograda manje od 70 kilometara, do kojeg se stiže za nešto više od sat vremena vožnje automobilom.
Nikolinci su naselje koje se nalazi u Srbiji, tačnije u sastavu opštine Alibunar, u Južnobanatskom okrugu.

Cijena rezidencije je 18.000 eura i postoji mogućnost plaćanja u dvije lako podnošljive rate.

Cena kuće koja se nalazi u Banatskom Dvoru je 18.000 € i može se platiti u dve rate prema zahtevu vlasnika. Imanje se nalazi 20 km od Zrenjanina i ima struju, vodu, odvodnju za kanalizaciju i prirodni plin. Kupnja se može izvršiti sa ili bez stvari, a moguć je i dogovor.
Poput raznolikosti među kupcima i prodavačima, postoje i “gledatelji”. Ove osobe posjeduju urođenu sposobnost brze procjene vrijednosti predmeta pukim promatranjem.

Branka je ostala zatečena komentarima jer ih je ocijenila punima zle namjere. Nesposobna tolerirati takvu okrutnost, obznanila je svoje misli. “Ne mogu podnijeti takvu neljubaznost prema drugima”, odlučno je izjavila.

Oglasi - Advertisement