Nakon poroda u klinici u Los Angelesu, Verica Šerifović, Marijina majka, javila se kako bi podijelila svoje iskrene emocije novopečene bake.

Preplavljena neizmjernom srećom, Verica je radosno izjavila: “Nikada nisam osjetila takvo blaženstvo bez premca! Uzrok mojeg ushićenja? Dolazak mog voljenog unuka! Dok trenutno boravim u Americi, moram prešutjeti bilo kakve dodatne pojedinosti. Ipak, moje srce kipi od ponosa i žudim da cijeli svijet sudjeluje u mom slavlju!

Put kojim je krenula Marija Šerifović, od početne čežnje za roditeljstvom do čudesnog trenutka dolaska njezina djeteta, nedvojbeno je bio dug. Unatoč tome, njezina nepokolebljiva čežnja da iskusi majčinstvo tjerala ju je naprijed, osnažujući je da svlada svaku prepreku na svom putu.

Marija, na pitanje o značaju očinske figure i vrijednosti identiteta, odgovara govoreći o procesu kroz koji je prošla u prošlosti. To je uključivalo ekstrakciju jajnih stanica i kasnije stvaranje embrija, nakon čega je uslijedio niz genetskih ispitivanja. Rezultat tog putovanja bilo je rođenje njenog sina Marija.

Zbog obvezujućeg ugovora o povjerljivosti, ne mogu vam otkriti sve pojedinosti. Ipak, mogu jamčiti da će Mario biti u potpunosti obaviješten u odgovarajućem trenutku.

Oglasi - Advertisement