Veza između Ace Lucasa i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović je bila izvor interesovanja javnosti, a novi nepoznati detalji počinju da se pojavljuju.

Folk pevačica i Sonja prekinuli su romansu pre nekoliko godina i dobili ćerku, a Aka je sada otvoreno progovorila o bolnom razvodu.

Otkrio je da je njegova posljednja supruga Sonia osoba koju najviše voli, a raspad braka za njega je bio najnepodnošljivija stvar.

– Imala sam tri divna braka sa decom. Proveo sam 10 godina u oba polja. Međutim, ništa u životu nije idealno i sve ima rok trajanja. Svi koji se zaljube misle da to traje cijeli život, ali kasnije saznaju da nije. Bilo je tako teško kada smo se Sonia i ja razveli! Ali to je normalna stvar i ljudi moraju da shvate da će i ovo proći… Ponekad samo vidim zid ispred sebe i osećam se kao da ne mogu dalje. Došla sam kući i sela na pod i nisam znala šta da radim…samo sam zurila u zid. „Osećao sam se kao da se moj život završava i da se bol samo nastavlja“, rekao je Lukas.

Podsjetimo, nakon svega što je izašlo nakon Lucasove knjige, Vuksanovićeva je napomenula da je šokirana nekim detaljima koji su napisani.

– Mene odavno ne zanima šta je Akka uradio, posebno šta je tvrdio. Smatram ga šarmantnim i čak me zaruči. A o Anni Savage ili bilo kojoj drugoj glumici u njegovom životu, to morate vidjeti u njima. Apsolutno me ovo ne zanima! Odavno sam okončao ovu situaciju i činjenica da on voli da priča o tome govori mnogo o njemu. Ovo je potpuno nepremostiva tema u mom životu. Pitam se zašto je napisao nešto u knjizi o čemu ne bi pričao? ! Odmah da vam kažem – nijedna žena nije razlog za uništavanje našeg braka. Bilo je hiljadu faktora koji su me naveli da raskinem brak i ostavim tog muškarca. Ana Šević, Sević, kako god se ova žena zvala, ko god da je, struna je. To je jedino što mogu da kažem – objašnjava Sonja.

Oglasi - Advertisement