Život pjevačice Severine sve više privlači pažnju regionalnih medija i javnosti nakon što je u medijima odjeknula vijest o njenom privatnom rijalitiju.

Zbog toga je Kurirova ekipa otputovala u zagrebački kvart Kozjak, gde pevačica živi. Očigledno, Seve nije bila popularna komšinica. Komšije o njoj nisu imale najljepše riječi, već su spomenule i navodni incident u vezi sa pomenutim portalom. Hrvatska pjevačica živi na posljednjem katu zgrade. Svojedobno je kupila dva stana, a zatim ih spojila u jedan, a sada ima penthouse od 300 kvadrata s velikim prozorima i terasom s koje se pruža najbolji pogled na grad u tom dijelu hrvatske prijestolnice.

Zgrada je nedavno dobila novu spoljnu oblogu, a jedna komšinica je posvjedočila da im je renoviranje njenog stana zadavalo glavobolju.

“Severina je radila dosta stvari u stanu zadnjih godinu dana. Koliko sam ja shvatila, sve je preuređivala i riješila se skoro sav namještaj, pa je kupila novi. Stavila je i nove prozore, vrata i roletne. Sve se to odugovlačilo zbog buke i rotacije radnika, a nismo izdržali mjesecima”, rekao je komšija.

Gospodin Ant, koji je živio u zgradi pored Severinine, nije imao ljubaznu riječ za nju.

“Iako je sto puta bila zvezda, nije mogla da živi. Kao da se krila od svih, nije pričala ni sa kim osim sa komšijama. Retko je izlazila iz stana i provodila većinu vremena zakljucana.Cak mi je rekla da gledamo i rekla medijima sta radi.Koga briga za to.Takodje je gadala jajima jednog od nasih komsija i svi u Kozjaku su to znali.Kada se desila pljacka u njenom stanu,mi svi bili jako uplašeni.Nije bilo nimalo ugodno.Bilo je mirno mjesto,živjeli smo blizu groblja i nije nam trebao takav skandal.Umalo smo čuli da se seli i traži novu kuću u Samoboru. Bili smo oduševljeni, ali nije tako izgledalo”, šapnuo je Ant, a kada smo ga upitali da li je vidio nekoga da posjećuje Sevi u stanu, njegov odgovor je zvučao kao da je pucano iz topa:

“Majka Ana i njena sestra Mia. Njen menadžer i ljudi koji su pisali njene pesme bili su tu skoro svaki dan (Tomika Petrović i Filip Miletić, prim. urednika). Kada je dete bilo sa njom, obično su bili ili u stanu ili na putu. negde zajedno. Moglo bi se reći da je bila jako vezana za njega. Kada se udala, Igor je stalno boravio u njenom stanu. Rekao mi je prijatelj u njenoj zgradi da je jednom čuo strašnu svađu sa Igorom i vikao od nje. “Nakon nekoliko sati, spakovao je sve iz stana i otišao. Nikad više nije viđen ovdje, a onda sam čuo da se razvode. “, zaključio je komšija.

Oglasi - Advertisement