Novak Đoković i Karlos Alkaraz priredili su šou u Saudijskoj Arabiji. Majstorstvo dvojice asova držalo je publiku bez daha, bilo da se radi o sretnih 40.000 na tribinama u Rijadu ili navijačima koji su gledali na malim ekranima i preko interneta. Dan kasnije ljudi su počeli da pričaju o svojoj zaradi, koja je navodno iznosila milion dolara.

Ova informacija nije zvanično potvrđena, ali se spekuliše da se radi o ovom broju. Osim toga, navodi se da je organizacija i sve za cijeli događaj koštalo oko 15 miliona dolara. S obzirom na interesovanje i sve viđeno, možda se na kraju i isplatilo.

U takmičarskom smislu Novak je dobio prvi set (6:4), ali je izgubio naredna dva (6:4, 6:4), pa je mladi španski teniser dobio prvi set pred početak nove sezone. prva igra. Doduše, ni jedan ni drugi to ne bi shvatili previše ozbiljno, s obzirom na to da ovaj meč nije bio ishod i da je sve bilo performativno.

Noel je stigao u Australiju, tačnije u Pert, gde će predstavljati Srbiju na Kupu konfederacija. Nakon toga će se preseliti u Melburn kako bi krenuo u napad na 25. Grand Slam trofej i 11. trofej Australian Opena.

Oglasi - Advertisement