Nakon što se upustila u nedopuštenu aferu sa svojim svekrom, glumica je na kraju pronašla stabilnost u svom drugom braku.

Uloga turske glumice Gokce Bahadir u nadaleko hvaljenoj seriji “Kad lišće pada” osvojila je našu publiku, dok je njen privatni život već duže vrijeme predmet interesovanja turskih medija.

U drugom susretu s osebujnim rockom našla se u društvu glazbenika Emira Ersoja. Ipak, najviše pažnje izazvao je njen prethodni brak s glumcem Alijem Sunalom koji je izazvao značajan skandal.

Godine 2011. Ali i Gokçe donijeli su odluku koja im je promijenila život da jedno drugome kažu “da”, no nažalost, njihova je ljubavna priča bila kratkog vijeka jer je brzo uslijedio razvod u roku od godinu dana.
Razlog naše odluke da se raziđemo, kako je tada izjavila glumica, bio je taj što su nam se putevi razišli, iako smo se u početku vjenčali iz velike ljubavi.

Unatoč brojnim špekulacijama oko uzroka njihovog rastanka, pojedinci koji su bili bliski Gokçi dali su zapanjujuća otkrića široj javnosti. Ti su izvori ustvrdili da je razvod njezinog braka s Alijem rezultat toga što je njezin suprug otkrio da je u strastvenom zagrljaju s njegovim pokojnim ocem, Kemalom Sunalom.
Prema izvoru bliskom glumici, između nje i pokojnog Kemala postojala je snažna privlačnost, unatoč velikoj razlici u godinama od 30 godina. Njihova je veza započela nedugo nakon što je on postao njezin svekar, a trajala je dulje vrijeme. Rahmetli Kemal je bio poznat po svojim zavodničkim sposobnostima.

Kako javljaju turski mediji, Ali je odlučio iznenaditi svoju suprugu vrativši se kući ranije nego što je očekivano, dok je ona uživala u kvalitetnom vremenu sa svojim svekrom. Međutim, dok se približavao kući, primijetio je očev automobil parkiran na prilazu. Po ulasku u kuću zatekao ga je šokantan prizor kako oboje gledaju televiziju potpuno goli.

Unatoč svemu, Sunalu je istinsku sreću otkrio uz suprugu Nazli Kurbanzade s kojom je u skladnom braku od 2018. Nadalje, par je bio blagoslovljen i kćerkicom Narin.

Oglasi - Advertisement