Folk zvezda Branka Sovrlić pričala je o drogama i raznim stimulansima, otkrivši da je imala priliku da to proba nekoliko puta, ali su njen karakter i odlučnost to sprečili, posebno je prokomentarisala, po njenom mišljenju, najzlobniju.

Blanca je rekla da, iako je mnogo puta probala razne narkotike, nikada je nisu zainteresovali.

– Nikada nisam bila kučka i ne treba mi fiksiranje da bih se dobro provela u baru ili na predstavi. Oduvijek me je plijenila dobra pjesma i to je dovoljno, kako se kaže, dovoljno sam luda i pozitivna da mi ne treba droga. Najzlobniji su pevači koji izađu iz blata i postanu poznati preko noći, pa im sve to udari po glavi. Ne radim tako – rekla je pevačica i dodala:

– Nikada kao dete nisam živeo bogato, ali se nisam ni razbacivao, zato ga imam, jer znam da štedim. Nemam pojma zašto mi ljudi otimaju milione dolara ili u kakvom je redu moja kuća. Pjevači koji zarađuju više od mene troše sav svoj novac na drogu, ja ne. Više volim da kupim nešto za kuću.

Pjevačica je rekla da osim što se trudi da živi zdravo, brine i o svom prirodnom izgledu, pa je plastična hirurgija i takva oplemenjivanja ne zanimaju previše.

– Iako čujem dosta komentara o tome šta sam sebi uradio, to nije istina. Održavam prirodan izgled i upravo sam ispravila zube. Ono na čemu sam najzahvalnija su dobri geni, cure danas sve izgledaju isto i ne znam zašto misle da je to lijepo. Mislim da našu prirodu treba njegovati, gledajući u prošlost i sadašnjost. Pevači su promenili svoje lične opise i sada sam na snimku ista kao i pre 15 godina – tvrdi pevačica.

Oglasi - Advertisement