Nakon nestanka Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja 3. prosinca i kasnijeg pronalaska njegova tijela 29. prosinca, obdukcijom nisu utvrđene dodatne ozljede te je utvrđeno da je uzrok smrti utapanje.

Prema pouzdanom izvoru uključenom u istragu, obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti osobe utapanje. Unatoč prisutnosti tkanine u ustima, ruke su mu bile vezane i uteg pričvršćen na njegovo tijelo, nisu pronađene dodatne ozljede. Ove informacije pobuđuju sumnju da je preminuli namjerno orkestrirao vlastitu smrt potapanjem u vodu, što upućuje na slučaj samoubojstva.

Ivica Golubović nestao je 3. prosinca, a za njim su tragali vatrogasci, policija te njegova obitelj i prijatelji. Njegov je otac marljivo češljao obale Lime u nadi da će ga pronaći. Napokon, nakon mukotrpne 26-dnevne potrage, na obali Lima pronađeno je Ivičino beživotno tijelo.

U istrazi koja je u tijeku, još uvijek je neizvjesno u kojoj je mjeri bio upleten u kriptovalute, prema izvješćima.

Otac, koji je često molio za traženje sina, otkrio je da je Ivica dosta vremena provodio za računalom. Na dan kad je nestao, dva njegova telefona pronađena su pored računala. Valja napomenuti da Ivica nije nosio nikakve isprave niti je išao na svoje radno mjesto. Živio je i s majkom i s ocem.

Oglasi - Advertisement