Tanja Aksić, predsednica Privremenog organa grada Kamenice na Kosovu, potvrdila je za Kosovo onlajn da je danas nešto posle 16 časova mrtav Ivica Jovano, profesor Medicinskog fakulteta Ropotovske srednje škole kod Kosove Kamenice Viki (54).

Yovanovitch je nestala juče popodne kada je oko 15 sati otišla u frizerski salon. Kada se nije vratio kući, njegova porodica je počela da ga traži, a poslednji poziv da ga kontaktiraju bio je oko 23 sata. Danas je njegov automobil prvi put primećen u susednom selu. Njegovo tijelo je pronađeno ubrzo nakon toga.

„Upravo sam obavešten da je pronađeno telo Ivice Jovanovića, koji je nestao juče oko 15 časova. Danas, 24 sata kasnije, u potragu se uključila i kosovska policija, 300 metara od mesta gde se nalazio njegov automobil. Njegovo telo je pronađeno. “Pronađena”, rekla je ona, dodajući da ne zna više detalja.

Na lokaciji gde je pronađeno Jovanovićevo telo trenutno se nalaze vozila Hitne pomoći i očekuje se dolazak policije.

Prema navodima njene porodice, Yovanovitch je otišla u brijačnicu i kasnije se nije javljala na telefon. Istog dana je prijavljen nestanak. Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji, ali im je rečeno da moraju proći 24 sata pre nego što se policija uključi u potragu, koju su sproveli danas sat vremena pre nego što je telo pronađeno.

Ivica Jovanović, rođen 1969. godine, ugledni je građanin Kosova-Kamenice i dugogodišnji profesor Medicinskog fakulteta u Ropotovu. Više detalja o njegovoj smrti biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Oglasi - Advertisement