Pevač MC Stojan, jedan od najpopularnijih pevača u inostranstvu, objavio je na društvenim mrežama da je otkazao sve zakazane nastupe za naredni period.

Reper je u objavi na svom Instagram Storyju napomenuo i da su pojedine kolege koje sarađuju s njim bez poštovanja, zbog čega je odlučio da “prestane da pomaže drugima” i planira da se posveti sebi.

„Otkazao sam sve svoje emisije u decembru i januaru, hteo sam da se posvetim sebi. Trebao mi je odmor jer ništa nije važno, ako se ne osećaš dobro, zato sam sebe stavio na prvo mesto, mnogo pomažem drugima, radim za one koji su neprijatno i poštujte to, oni to ne cene! Ali na kraju dobro uvek pobedi loše, hvala svima na razumevanju i podršci koju mi ​​nesebično pružate već 17 godina!”, napisao je MC Stojan i dodao:

„Vidimo se krajem januara, ponovo počinju svirke širom Evrope, u februaru se vidimo u Australiji i želim da najavim nove pesme, vratio se najjači Stojke koji ste oduvek voleli! Volite sebe i stavite sebe na prvo mesto! Voli te MC Stojan“.

Oglasi - Advertisement