Rok pevač Đorđe David, član žirija “Zvezda Granda”, doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula žena iz Severne Makedonije.

Fotografija rokera sa načelnikom opštine Kisela Voda Orceom Giorgevskim osvanula je na društvenim mrežama, a snimljena je dan prije stravične nesreće.

Đorđe pozira sa gradonačelnikom koji drži makedonsku zastavu, a na ostalim fotografijama možete ih videti kako pričaju o koncertu koji je David održao u Makedoniji pre nesreće.

– Uživajte u prijateljskoj kafi sa Đorđem Davidom, jednom od najvećih rok zvezda u okolini. – stoji u opisu fotografije.

Podsjetimo, roker se oglasio i otkrio sve detalje kako je došlo do nesreće.

——Da, sinoć se dogodila nesreća 3 kilometra od makedonske granice. Djevojka i njen saputnik su navodno napustili svoj položaj i ušli na autoput u suprotnom smjeru. Djevojka je vozila u suprotnom smjeru i udarila u automobil, izazvavši direktan sudar sa njim. Vozač automobila u koji je udarila teško je povrijeđen i trenutno se nalazi na liječenju od spašavanja života, dok je njegov suvozač zadobio lakše tjelesne povrede. Djevojčica koja je svojim automobilom ušla u njihov automobil zgnječena je i zadobila lakše povrede. Međutim, njen saputnik nije – rekao je Georgie.

Oglasi - Advertisement