Pevačica Jelena Karleuša, kojoj je nedavno pozlilo posle nastupa u Crnoj Gori, u intervjuu za lokalne medije otkrila je kako oseća osećanja prema pevačici Aleksandri Prijović, koja izvodi niz koncerata u regionu Prijović) fenomen.

Zauzela je 3 arene u Beogradu i 5 u Zagrebu, rekao je Karjuša na pitanje o tome da je Prija “ostala neutralna kada je pitaju o njenoj situaciji” Ona “treba da ostane neutralna”.

“Alexandra treba da ostane neutralna. Ona je dobra devojka. Može se reći da je postigla veliki i neverovatan uspeh u areni i preko noći. Ispostavilo se da je bolja od Joraha, Brene, Merlina i najvećih legendi. su veće. Ali, ne. To je ono što se zove “fenomen trenutka”. Ono što ja želim da joj dam je lepše i vrednije od onoga što drugi žele da joj daju. I voleo bih da to može ponovo. Svako može osvoji na lutriji jednom, ali to se skoro nikad ne dešava dvaput. Voleo bih da može ponovo da dobije na lutriji nedelju dana.”

Karleuša je nedavno u jednom intervjuu napomenula da je Prijina muzika “treš”, ali je brzo razjasnila da se raduje Priji, ali se to dvoje ne može porediti.

“I ja sam srećan zbog Prije i uspjeha svih. Ni nju ni bilo koga drugog ne treba porediti sa mnom jer iza mene je 30 godina velike karijere, globalne perspektive i pionirskog hrabrog rada. Jedna osoba ne, druga treba biti isključena. Neka svi pjevajte i radi, sad je vrijeme da dokažete ko vrijedi i po čemu će ostati upamćen”.

Oglasi - Advertisement