Marija Šerifović rodila je dečaka, kome je dala ime Mario, kojeg je na svet donela surogat majka na klinici u Los Anđelesu. Pevačica, koja je sve to uspela da sakrije od javnosti, trenutno je u Los Anđelesu sa decom i majkom Vericom Šerifović i nedavno je otkrila kada su stigli u Srbiju. Marija je otkrila svoj odnos sa surogat majkom i šta piše u dokumentima o bebi.

Milena Dergović, kuma Marije Šerifović, priča o trenutku kada je prvi put upoznala malog Marija.

“Nikad nisam videla ništa lepše u životu. Marija me je zvala na video poziv i kada sam ga videla nisam mogla da verujem koliko je lep. Videla sam Mariju i imala je dosta velikih crnih očiju, nadam se kada dođu u Srbiju dat će nam malo i reći da se čuvamo. Iako će biti takmičenje između nas i Verice ko će se brinuti o njemu. Marija mi je rekla: “Zamisli šta bih ja da imam curu . “..” Rodila je dječaka jer ga je htjela”, otkrila je.

Put od želje za detetom do prvog puta kada je držala dete u naručju 2. decembra bio je izuzetno dug i komplikovan. Niko nije znao da Marija pokušava da zatrudni. I sama je prošla kroz pakao neuspješne vantjelesne oplodnje, a da nije dozvolila publici da to osjeti ili da to učini javnom temom. Međutim, želja za djetetom bila je jača od neuspjeha s kojim se suočila i nije imala namjeru odustati. Konačno, prije otprilike tri godine, Šerifović je počeo da se raspituje o surogat majčinstvu.

Prije dvije godine Marija je uz pomoć surogat majke zvanično ušla u proces porođaja. Po sopstvenom priznanju, uvek će imati veliku zahvalnost i poštovanje prema surogat majci koja je začela i rodila njenog sina, kome je dala ime Mario. Marija je ranije napomenula da ne može da govori o ocu svog deteta zbog ugovora koji su potpisali.

Oglasi - Advertisement