Iako nije finalizirao razvod od supruge Vanje, reper Nenad Aleksić Ša sve je bliži Vimeri Mioni Jovanović, s kojom je i dalje nerazdvojan.

Kako navode Šimanovci, umiješani u “Elitu” su tvrdili da je reper u ljubavnoj vezi s Mionom Jovanović. Status njegovog sadašnjeg zakonitog braka s Vanjom Aleksić mnoge je zapitao kako bi ona reagirala na ovu informaciju.

Danas je objavljena njezina poruka nakon što je podijelila tekst Severinine pjesme “Dobrodošao u klub.

Poruka ispisana na slici glasi: “Imaj hrabrosti, jer će i ovo proći. Zadrži vjeru, jer prolaznost je priroda svih stvari. Vjeruj da te čeka još mnogo dobrote, jer najbolje tek dolazi. ” Međutim, ovaj se osjećaj proteže izvan okvira slike, dopirući do onih kojima je možda potreban podsjetnik da ustraju kroz nedaće.
Vanja je nedavno podijelila snimku na kojoj pjeva pjesmu koja kao da sugerira njezino razmišljanje o novootkrivenoj zaljubljenosti njezina supružnika.

Vaše novorođenče ima istu kosu i grudi kao vi, čak govori i hoda kao vi. Iz daljine ljudi je pogrešno smatraju tobom. Vanja je zapjevao “Pusti je i dopusti joj da bude sretna”, a neki nagađaju da su te riječi bile namijenjene njemu.

Oglasi - Advertisement