Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković priprema se za Fed kup – gde će umesto Hrvatske predstavljati Srbiju – u okviru priprema za svoj prvi meč u sezoni sa Olgom Danilović imao je zanimljivu partiju. Koleginica iz reprezentacije bila je “žrtva” jer je Novak nosio slušalice da joj objašnjava pojmove, a ona je samo morala da mu čita sa usana.

Ne možemo reći da je srpski dvojac ovom prilikom postao slavan, ali su bar nasmejali sve prisutne i koji su kasnije imali priliku da vide snimak na internetu. Đoković je Olgi Danilović objašnjavao reč opera, ali… kada reči nisu uspele, morao je čak i da peva!

Reakcija Olge Danilović kada je čula ove zvukove je neopisiva! Mlada srpska teniserka nije mogla da obuzda smeh, a kada je ponovo promašila odgovor, Novak je odlučio da je dovoljno i da se ide dalje! Pogledajte kako to izgleda:

Podsećamo, mečevi Kupa konfederacija Srbije počinju 31. decembra protiv Češke. Još jedan protivnik u ovoj grupi je reprezentacija Kine, ove utakmice su na programu 2. januara. Ukoliko reprezentacija prva pobijedi u grupi, plasirat će se u narednu fazu takmičenja. Šest prvoplasiranih ekipa ide u četvrtfinale, gdje će im se pridružiti dvije najbolje drugoplasirane ekipe.

Oglasi - Advertisement