Na Kantonalnom sudu u Sarajevu u tijeku je proces protiv trojice liječnika za nesretnu smrt dvoipogodišnje Džene Gadžun, a sudski postupci su u tijeku.

Srpskainfo je odlučila da emotivni status Amile, majke koja je ranije svjedočila, objavi na društvenim mrežama bez ikakvih izmjena i intervencija.

Svaki dan i noć ostaješ duboko ukorijenjen u našim mislima, ostavljajući nam samo draga sjećanja kao podsjetnik na tvoju prisutnost. Tvoja odsutnost stvorila je nezamjenjivu prazninu koju nikakva naknada ne može ispuniti. Iako se mnogo toga promijenilo u vašoj odsutnosti, bol ostaje konstantna.


Željno iščekujemo dan kada će se oni koji su odgovorni za vašu preranu smrt suočiti s nekim oblikom odmazde. Njihove duše ostaju netaknute, nesvjesne tjeskobe koja prati noćno razmišljanje o njihovoj krađi, oduzimajući vam vašu nevinost i pola naših života. Oni ne mogu pojmiti agoniju buđenja svakog dana, pretvarajući se da je sve u redu dok ih duša boli iznutra. Svakog dana posjećujemo tvoje počivalište, gdje tamno tlo služi kao tvoj vječni pokrov, znajući da se ispod njega više nikada nećeš dići. Tvoj dragi ružičasti pokrivač, nekoć tako topao i ugodan, sada prebiva u granicama naših sjećanja.

Amila je izrazila vječnu ljubav Dženi, uvjeravajući da će Džena, dok su živi, ​​zauvijek biti u njihovim srcima.

Oglasi - Advertisement