Nekadašnji zadrugar Filip Car nedavno je bio na lipolizi trbuha kako bi smanjio višak masnih naslaga. Međutim, iza postupka stajali su drugi motivi.

Filip je odlučio da mu je fizički izgled prioritet te je potražio tretman lica botoksom. Svoje iskustvo podijelio je sa svojim pratiteljima na Instagramu objavivši video s dva zahvata kojima je bio podvrgnut, a koji su ih ugodno iznenadili.

Naime, iako su neki pohvalili njegov izbor, bilo je i negativnih primjedbi.

Komentari su glasili: “Ovaj je gori od bilo koje žene”, “O, užas, to mu neće pomoći” i “Bolje da poradi na svom izgledu”.

Kako se saznaje, Filip je obnovio romansu s Aleksandrom Nikolić, koja trenutno živi u drugoj državi i iščekuje dolazak djevojčice. Navodno je Aleksandra insistirala da žive zajedno u Beogradu.


Prema insajderu, Filipovo početno obraćanje medijima za TV Pink bilo je obilježeno čestim pogreškama i pogrešnim koracima. Kao odgovor, Nikolić se osvrnuo na pritužbe iz prošlosti, uključujući optužbe za nevjeru i verbalno zlostavljanje, i inzistirao na tome da njihovoj vezi da još jednu priliku. No Aleksandra mu je jasno dala do znanja da će se, ako želi nastaviti zajednički život, morati preseliti u Beograd.

Oglasi - Advertisement